Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 24.11.2022 22:28
Кількість переглядів: 231

Фото без описуВійна ні на хвилину не дає забути про себе. Вона безжально забирає найдорожче - життя. Благовіщенська громада втратила земляка-Героя. 20 листопада, захищаючи країну, у важких боях на Донеччині,  загинув житель Данилової Балки Толпов Анатолій Олександрович.

Анатолій Толпов народився 16 серпня 1991 року в с. Данилова Балка у багатодітній сім'ї. У рідному селі пройшло його дитинство, навчання у школі. Після закінчення 9 класу здобував професію водія крана автомобільного в Ульяновському професійно-технічному училищі.
Потім була служба у Збройних Силах України.

Зміцнілий, цілеспрямований юнак після армії влаштувався на роботу в Києві. Там зустрів свою дружину Марину. У подружжя народилося двоє діток: Ангеліна та Станіслав.

У 2014-2015 роках довелося Анатолію Олександровичу захищати від російського варвара рідну землю: на сході країни брав участь в Антитерористичній операції. 
9 березня 2022 року Анатолій Толпов разом з іншими військовозобов'язаними був мобілізований і знову пішов відстоювати нашу свободу і незалежність, право дітей жити у вільній країні. На жаль, підступний ворог відібрав у чоловіка можливість ростити сина та доньку, радіти їхнім успіхам. Тепер він з небес ангелом охоронятиме їх.

Висловлюємо щирі співчуття матері Олександрі Федорівні,  дружині Марині Сергіївні, дітям Ангеліні та  Станіславу, сестрі та рідним Анатолія Олександровича. Світла пам'ять Герою! Вічна шана усім, хто поліг, захищаючи країну.

Прощання з Анатолієм Олександровичем Толповим відбудеться 25 листопада об 11.00 за адресою: с. Данилова Балка, вул. Чехова, 3.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь