Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 30.03.2023 16:18
Кількість переглядів: 225

Фото без опису30 березня 2023 р. відбулося чергове засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради, на якому розглянуто ряд питань, зокрема  щодо захисту прав дітей в територіальній громаді, з яких інформувала начальник служби у справах дітей Наталія Футоран.

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олени Пошимбайло про надання соціальних послуг закладом.

Про закріплення територій обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти на 2023/2024 навчальний рік; створення Молодіжної ради при виконавчому комітеті Благовіщенської міської ради та створення Центру національно-патріотичного виховання «Патріот» інформував начальник відділу освіти та молоді міської ради Володимир Луценко.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради Олександ Архіпов інформував  про впровадження на території  Благовіщенської міської територіальної громади мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення дорожнього руху в автоматичному режимі; про відшкодування різниці між тарифами, встановленими в економічно обґрунтованому розмірі та такими, які фактично застосовувались в опалювальному  періоді 2022/2023 років на послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ на території Благовіщенської міської територіальної громади; про визначення замовника робіт  по об’єкту “Капітальний ремонт ділянки дороги по вул. Лесі Українки в м. Благовіщенське, Кіровоградської області”. Члени виконкому надали дозвіл на видалення зелених насаджень та затвердили інформаційну та технологічну картки адміністративної  послуги «Внесення змін до облікових справ громадян, що потребують поліпшення житлових умов», що надається через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Благовіщенської міської ради.

Про затвердження висновку про доцільність призначення опікуном та розгляд протоколів про адміністративні правопорушення інформувала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Світлана Доценко.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь