Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 29.09.2023 20:18
Кількість переглядів: 165

Фото без описуЗ великим сумом і глибокою скорботою повідомляємо про непоправну втрату для Благовіщенської громади. Під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України поблизу населеного пункту Правдине Херсонської області 29 серпня 2022 року загинув житель Благовіщенського Маслій Сергій Борисович. Більше року  Сергій Борисович був у числі зниклих безвісти. На жаль, родина отримала підтвердження про втрату сина, чоловіка, батька, дідуся, брата.

Сергій Борисович народився 9 березня 1971 року у селі Вільхове, де зростав і навчався. Після закінчення 8 класу здобував професію маляра-штукатура у Кременчуцькому професійно-технічному училищі. У 1989 році був призваний на службу до армії. Йому, як і багатьом молодим хлопцям, довелося служити в гарячій точці (Азербайджан). Повернувшись у рідне село, пройшов навчання в автошколі.

У 1992 році Сергій Борисович одружився. Разом із Аллою Віталіївною  деякий час проживали в  м. Гайворон. У 1994 у подружжя народилася донька Ілона.

Повернувшись у 1995 році із сім’єю до рідного краю, у Благовіщенське (тоді ще Ульяновку), Сергій Борисович працював будівельником. Жителі міста та навколишніх сіл добре знали його як вправного майстра. Останні роки працював в автодорожньому підприємстві «Грандбудлідер».

У перші дні повномасштабного вторгнення Сергій Борисович не залишився байдужим, а добровольцем став на захист своєї країни, рідних. Він пішов воювати з ворогом заради щасливого майбутнього свого улюбленого онука Романа.

Висловлюємо щирі співчуття матері Любові Дмитрівні, батьку Борису Онуфрійовичу, дружині Аллі Віталіївні, доньці Ілоні, сестрі Світлані Борисівні, рідним та близьким Сергія Борисовича. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна і світла пам’ять Герою!

Прощання із Маслієм Сергієм Борисовичем відбудеться 1 жовтня 2023 року об 11.00 за адресою: м. Благовіщенське, вул. Калинова, 17/3. Віддайте шану Герою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь