Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Cлужба зайнятості інформує

16 Жовтня, 2024 р., 13:37
 Компенсація витрат надається у розмірі мінімальної заробітної плати щомісяця за кожну працевлаштовану особу. За таких осіб роботодавцем має бути сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення.
16 Жовтня, 2024 р., 13:37
 Компенсація витрат надається у розмірі мінімальної заробітної плати щомісяця за кожну працевлаштовану особу. За таких осіб роботодавцем має бути сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення.
16 Жовтня, 2024 р., 13:27
За стандартними правилами працівник вирішує питання звільнення з роботи безпосередньо з роботодавцем. В умовах запровадження воєнного стану, в областях де проводяться (проводились) активні бойові дії, громадяни (які прийняли рішення переїхати в іншу місцевість) не завжди мають можливість написати заяву на звільнення, узгодити це питання з роботодавцем та отримати трудову книжку із внесеним записом про звільнення.
16 Жовтня, 2024 р., 13:25
Дегтярьов Євгеній Сергійович – уродженець міста Кропивницький.
14 Жовтня, 2024 р., 10:22
«Універсальний солдат» на будь-якому металообробному виробництві – це верстатник широкого профілю.
14 Жовтня, 2024 р., 10:16
Сьогодні, 11 жовтня, відбулася зустріч заступника директора обласного центру зайнятості Наталії Невідомої та кар’єрного консультанта Благодійної організації «Благодійний фонд «Я-Маріуполь» Ольги Лугинець.
14 Жовтня, 2024 р., 10:12
   Компенсація витрат  надається роботодавцю (крім роботодавців, які є бюджетними установами (за винятком надавачів соціальних послуг) та фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування) за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), зокрема, за сумісництвом.
11 Жовтня, 2024 р., 12:50
Є бажання навчатися та вдосконалюватися? Отримайте ваучер на навчання за сприяння Державної служби зайнятості! Сьогодні перелік професій та спеціальностей, за якими можна отримати безкоштовний ваучер на навчання, розширили. На вибір охочих здобувати новий фах – 155 професій та спеціальностей.
11 Жовтня, 2024 р., 12:48
 Ваша робота пов’язана із цифровою обробкою інформації? Якщо у вас фахова технічна освіта, ви володієте комп’ютерними технологіями, маємо пропозицію – курси цільового призначення для підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи комп’ютерної графіки». Завданням курсу є формування знань та умінь, необхідних для ефективної обробки інформації, поданої в графічній формі, а також для використання комп’ютерних зображень у навчальній і професійній діяльності.  За короткий час ви опануєте методику роботи у різних графічних редакторах, принципи моделювання об’єктів, алгоритми і сучасні програмні засоби обробки графічних зображень тощо. Навчання розпочинається 17 жовтня 2024 року і проходитиме на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.  Не втрачайте можливість поглибити свій досвід і розширити перспективи професійного розвитку – доєднуйтесь і розкрийте свій потенціал у цьому сегменті IT-індустрії! Акцентуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Зацікавила інформація? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/pacfp Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь