Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Cлужба зайнятості інформує

18 Вересня, 2024 р., 15:56
Служба зайнятості займає активну позицію щодо програм зайнятості для населення та урядових ініціатив, які впроваджуються та підтримуються на державному рівні.
17 Вересня, 2024 р., 15:42
Шановні роботодавці! Звертаємо вашу увагу на те, що до служби зайнятості ви повинні подавати:
17 Вересня, 2024 р., 15:39
Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738  “Деякі питання надання грантів бізнесу” затверджено, серед іншого, Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу та Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей.
16 Вересня, 2024 р., 11:20
      Пошук роботи – справа, що вимагає серйозного підходу і, через низку причин, не завжди приносить очікуваний результат. Багато хто залишається безробітним не тому, що для нього немає відповідної роботи чи вільного місця, а тому, що не знає, за яким алгоритмом шукати. Тож знання певних неписаних правил, що вже склалися на ринку праці і зарекомендували свою ефективність, має стати у пригоді кожному. Така важлива тема сьогодення, зокрема, для молоді, обговорювалась в рамках майстер-класу «Сучасні джерела пошуку роботи», що відбувся для студентів Олександрійського аграрного фахового коледжу Білоцерківського національного аграрного університету.
16 Вересня, 2024 р., 11:17
Так, змінився (щодо одного з різновидів мікрогранту).
16 Вересня, 2024 р., 11:15
Психологічна стійкість – здатність проходити крізь життєві випробування, зберігаючи при цьому психічне здоров’я та особистісну цілісність. Це вміння людини чинити опір негативним зовнішнім впливам і стресам, відновлюватися після криз та успішно розвиватися в обставинах, які швидко змінюються.
16 Вересня, 2024 р., 09:18
 «Вакансія для Героя» – назва програми, яку запровадило керівництво підприємства ТОВ «АгроКар».
12 Вересня, 2024 р., 10:23
    З настанням осінньо-зимового періоду великим попитом на локальному ринку праці користуються оператори котельні. Яким же вимогам повинна відповідати особа, котра обрала для себе цей фах? Підвищення кваліфікації у будь-якій професії – той перехідний етап, що дає змогу піднятися на якісно вищий рівень. 
09 Вересня, 2024 р., 08:22
Є професії, котрі з часом не тільки не втрачають своєї актуальності, а й здобувають усе більший попит. І «муляр» – одна з перших у воєнних реаліях сьогодення. Це одна з основних будівельних професій. Нині неможливо собі уявити місто, село чи мегаполіс, котрі б не розвивались, не будувались, не ремонтувались. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь