Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Cлужба зайнятості інформує

30 Вересня, 2024 р., 14:42
Нагадаємо, що наказом Міністерства економіки України від 11 квітня 2023 року № 2040, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12 травня 2023 року за № 793/39849, затверджено Перелік професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер. 
27 Вересня, 2024 р., 13:51
   З м. Покровськ Донецької області на Кіровоградщину Кузьменко Дмитро Едуардович переселився через постійну загрозу з боку країни-агресора. Та хоча молодий чоловік був вимушений покинути малу батьківщину, він не покинув навчання.
27 Вересня, 2024 р., 13:50
Так, обов’язково враховуються. Нагадаємо, що питання підбору підходящої роботи врегульовані статтею 46 Закону України “Про зайнятість населення”, а підбір підходящої роботи для осіб з інвалідністю здійснюється з урахуванням положень Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”. Статтею 18-1 цього Закону передбачено, що Державна служба зайнятості здійснює пошук підходящої роботи відповідно до рекомендацій МСЕК, наявних у особи з інвалідністю, кваліфікації та знань, з урахуванням її побажань.
27 Вересня, 2024 р., 13:49
Так, можна (одній з категорій отримувачів мікрогрантів). Нагадаємо, що Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу (далі - Порядок) затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738. Пунктом 9 Порядку передбачено, що мікрогрант надається отримувачу одноразово.
18 Вересня, 2024 р., 16:03
Ринок праці динамічно змінюється, ростуть і вимоги роботодавця до претендента на вакансію – він прагне отримати кваліфікованого працівника. Державна служба зайнятості може допомогти в цьому шляхом організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями. Однією із дієвих форм організації професійного навчання є видача населенню ваучерів на навчання. 
18 Вересня, 2024 р., 16:01
Мрієте зайнятися улюбленою справою та створювати неперевершені манікюрні шедеври? Хочете стати професіоналом в нігтьовому сервісі? Починайте діяти!
18 Вересня, 2024 р., 15:59
Нагадаємо, що в системі Державної служби зайнятості в поточному році розпочали роботу офіси підтримки малого та мікропідприємництва “Зроблено в Україні” (в серпні розпочав роботу і перший офіс в Кіровоградській області на базі Кропивницької філії обласного центру зайнятості).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь