Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
17 Вересня, 2024 р., 10:54
Рятувальник - це відважна, мужня, сповнена ризиків професія. В умовах війни вона надзвичайно важлива та актуальна, оскільки працівники цивільного захисту щодня змушені ризикувати життям та рятувати тих, хто у біді. 
17 Вересня, 2024 р., 08:18
  Національний банк України та Superhumans Center (сучасна клініка з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни) запрошують українців долучитися до благодійної акції #SuperCoins, мета якої – об’єднати зусилля та зібрати кошти для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій. Акція триватиме з 09 вересня до 29 листопада 2024 року включно.
16 Вересня, 2024 р., 08:00
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя села Синицівка,  Бєляєва Дмитра Вікторовича, який загинув 16 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України поблизу населеного пункту Правдине Херсонської області.
11 Вересня, 2024 р., 14:35
  Сьогодні відбулося засідання сорок сьомої позачергової сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання. Перед початком роботи начальник Благовіщенського відділення Голованівського РТЦК та СП підполковник Віктор Ціома та Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий вручили рідним загиблого військовослужбовця, нашого земляка Рябоконя Романа Володимировича Орден «За Мужність» ІІІ ступеня, присвоєний посмертно, та нагрудний знак.
11 Вересня, 2024 р., 14:29
    11 вересня відбулося засідання постійної  комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Благовіщенської міської ради. На засіданні розглянуто три питання:
10 Вересня, 2024 р., 08:00
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя Благовіщенського, Мальцева Дениса Андрійовича, який загинув 10 вересня 2023 року під час звільнення одного із населених пунктів Бахмутського району Донецької області.
08 Вересня, 2024 р., 08:00
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Миколи Миколайовича Усовича, який загинув 8 вересня 2022 року під час важких боїв у Херсонській області.
04 Вересня, 2024 р., 08:00
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя с. Грушка, Русавського Романа Леонідовича, який помер 4 вересня 2023 року, захищаючи країну від підлого ворога на Харківському напрямку.
02 Вересня, 2024 р., 11:39
    Шановні жителі Благовіщенської територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь