Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Березня, 2024 р., 11:14
З великим сумом і глибокою скорботою повідомляємо про непоправну втрату для Благовіщенської громади. Під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України поблизу населеного пункту Правдине Херсонської області 16 вересня 2022 року загинув житель села Синицівка  Бєляєв Дмитро Вікторович. Більше року Дмитро Вікторович був у числі зниклих безвісти. На жаль, родина отримала підтвердження про втрату сина та брата.
07 Березня, 2024 р., 13:13
05 березня 2024 року Благовіщенську громаду відвідали представники Данської організації Червоного хреста, Національного комітету та Кіровоградської обласної організації Червоного Хреста. Приводом для візиту стало «новосілля» нашої місцевої організації, яка переїхала у нове приміщення. На одній із чергових сесій Благовіщенської міської ради депутати підтримали ініціативу на розміщення організації у колишньому приміщенні фізіотерапевтичного відділення лікарні. І хоча ремонтні роботи ще повністю не завершені, але працівники Благовіщенської організації вже приймають відвідувачів і надають допомогу.
06 Березня, 2024 р., 14:10
Сьогодні у Благовіщенському академічному ліцеї «Лідер» відбулися змагання з баскетболу в рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги. Пліч-о-пліч». Участь у другому етапі взяли команди юнаків Благовіщенських ліцеїв «Інтелект» та «Лідер» та Новоселицького ліцею, а також дві команди дівчат Благовіщенського ліцею «Інтелект».
06 Березня, 2024 р., 13:32
Сьогодні у Благовіщенському жителі громади мали можливість долучитися до благодійного мистецько-патріотичного марафону «Україна незламна» на підтримку Збройних Сил України та насолодитися українськими піснями у виконанні талановитих ВІА «Візит»: соліста В. Батенка, С. Руденко, А. Куцерди, С. Тарасенка, В. Пасеки, Б. Чеботарьова та О. Корчагіної.  
04 Березня, 2024 р., 13:35
Відбувся ключовий Форум ветеранського бізнесу “Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи”, 28 лютого.
01 Березня, 2024 р., 17:34
29 лютого 2024 року з робочим візитом Голованівський район відвідали міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, депутат Верховної Ради Юрій Кузбит та заступник голови Кіровоградської обласної військової адміністрації Юрій Миколаєнко. Посадовці разом із Благовіщенським міським головою Віталієм Довгополим ознайомилися із роботою ТОВ «Молочна майстерня», що у Благовіщенському. Підприємство забезпечує робочими місцями жителів громади та постачає високоякісну продукцію не лише до українських, а і закордонних споживачів. Як зазначили відвідувачі, виробничий процес на підприємстві забезпечено на високому рівні і за європейськими стандартами.
01 Березня, 2024 р., 15:25
Сьогодні у Шамраївському ліцеї відбулися змагання з футзалу в рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги. Пліч-о-пліч». Вісім команд: Грушківського, Лозуватського, Новоселицького, Шамраївського двох Благовіщенських ліцеїв і Кам’янобрідської гімназії змагалися за вихід до фіналу. Право на участь у другому етапі вибороли команди Благовіщенського ліцею «Інтелект», Благовіщенського  академічного ліцею «Лідер», Грушківського та Великотроянівського ліцеїв.
01 Березня, 2024 р., 09:19
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Кравчука Андрія Миколайовича, який загинув 1 березня 2022 року у населеному пункті Малинівка Чугуївського району Харківської області.
29 Лютого, 2024 р., 15:06
          29 лютого відбулося засідання виконавчого комітету , на якому розглянуто двадцять два питання. Розглянуто наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь