Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Cлужба зайнятості інформує

08 Липня, 2024 р., 16:10
     Професійне навчання безробітних здійснюється за очною (денною, вечірньою), дистанційною, мережевою, індивідуальною (на робочому місці (на виробництві), дуальною формами здобуття освіти або шляхом їх поєднання. Це врегульовано пунктом 16 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня         2023 року № 264
08 Липня, 2024 р., 16:09
         Ваучером є документ, що дає особі право на проходження одного з видів навчань. Таким навчанням може бути перепідготовка за робітничою професією, спеціалізація чи підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.
05 Липня, 2024 р., 14:15
 Нагадаємо, що питання професійного навчання безробітних нормативно врегульовані  Порядком професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних (далі – Порядок). Порядок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264.
05 Липня, 2024 р., 14:13
Сертифікатом гарантується оплата центром зайнятості закладу освіти або роботодавцю, що надають платні послуги з організації проживання безробітного в період навчання, вартості проживання безробітного в період навчання в розмірі, що не перевищує п’яти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня поточного року, за весь період проживання. Це врегульовано пунктом 15 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня    2023 року № 264. Форма сертифіката є додатком до вказаного Порядку.
05 Липня, 2024 р., 14:11
 Механізм організації центрами зайнятості професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних визначено Порядком професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 (далі – Порядок).
01 Липня, 2024 р., 10:06
 Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти Державної службизайнятості запрошує діючих підприємців, які бажають скористатися грантовими програмами та розвинути свій бізнес, на експрес-курси  підвищення кваліфікації за програмою: «Мікрогрант: написання бізнес-плану». Це дасть можливість ґрунтовно пропрацювати майбутній бізнес-план та вибороти грант.
28 Червня, 2024 р., 13:18
      Сертифікат на навчання – документ, який дає зареєстрованому безробітному право на професійне навчання в закладах освіти, що надають освітні послуги, або індивідуальне навчання на робочому місці (на виробництві) чи стажування в роботодавця.
28 Червня, 2024 р., 13:17
Однією із дієвих послуг Кіровоградського обласного центру зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праціє видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію за вже набутою професією.
24 Червня, 2024 р., 10:38
З початку повномасштабного вторгнення чимало людей в нашій державі потребують психологічної підтримки. Стан психологічної захищеності, здатність людини «відбивати» несприятливі зовнішні та внутрішні фактори впливають на якість життя, усі його сфери, зокрема, й на професійну.
24 Червня, 2024 р., 10:35
Ви роботодавець, який надає громадянам з інвалідністю роботу і дбає про належні умови праці для них? Скористайтеся державною підтримкою та отримайте компенсацію за облаштування робочого місця особи з інвалідністю за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь