Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
21 Грудня, 2023 р., 10:04
       17 грудня 2023 року в селі Лозувата Благовіщенської громади,  за сприяння спонсора  Сулими Михайла Михайловича та тренера з шахів Центру культури та дозвілля Мінчинського Валерія,  проведено відкритий турнір з шахів. Учасниками стали представники Голованівська ,Гайоворона та Благовіщенського. Турнір проводився в двох номінаціях: «Загальна» та « 60+». Призерами стали: перше місце в двох категоріях - Телятников Анатолій,  друге місце Міончинський Валерій та Пацалюк Валерій, третє- Зенченко Богдан та Сулима Михайло.
18 Грудня, 2023 р., 11:34
15 грудня 2023 року відбулося чергове тридцять сьоме засідання сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання, на якому депутати розглянули ряд важливих для громади питань.
18 Грудня, 2023 р., 11:06
15 грудня в м. Кропивницький пройшов чемпіонат області з міні-гандболу серед юнаків та дівчат 2014-2015 року народження, в якому наймолодша група відділення гандболу Благовіщенської дитячої спортивної школи вперше взяла участь.
14 Грудня, 2023 р., 11:34
Сьогодні, у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми віддаємо належне тим героям, які безстрашно стали на захист нашої землі в час, коли це було необхідно. Чорнобиль залишив страшну відмітку в нашій історії. Згадка про той страшний квітень 1986 року, коли велика біда прийшла на нашу землю, залишається незагоєною раною. Багато людей об’єдналося , щоб допомогти в усуненні наслідків катастрофи, працювали як герої, борючись в радіаційній небезпеці для подолання наслідків катастрофи.
14 Грудня, 2023 р., 10:34
         13 грудня відбулось передсесійне засідання постійної комісії  Благовіщенської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. На засіданні розглянуто ряд питань, пов’язаних з затвердженням програм та внесення змін до них, а саме:
07 Грудня, 2023 р., 08:17
Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Наше з вами головне завдання – працювати на благо територіальної громади та відстоювати її інтереси Незважаючи на нинішню ситуацію сповнену  складних випробувань ми вийдемо ще більш згуртованими, мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу один одному.  Велика подяка кожному хто обрав цей непростий шлях і в злагоджені з іншими  працює,  як єдиний механізм для виконання завдань.
06 Грудня, 2023 р., 06:55
Найщиріші вітання усім, хто мужньо захищає суверенітет, територіальну цілісність нашої держави, вибиваючи окупанта з вільної землі українського народу. Десятий рік триває війна з росією. 651 день жорстока битва за кожен метр української землі, за мир, свободу і Незалежність України! Нині кожен день - це День Збройних Сил України! Від усієї Благовіщенської громади низький уклін вам за те, що тримаєте фронт, звільняєте міста і села від агресора. За те, що ми живі! Бажаємо нашим воїнам міцного здоров’я та незламної волі, сили духу та незгасимої енергії, благополуччя та добробуту! Нехай повертаються живими наші славні бійці! Нехай кожна родина дочекається своїх Захисників та Захисниць!
06 Грудня, 2023 р., 06:50
      Це свято, приходячи до нас з вами,  сповіщає про  наближення Різдва Христового та Нового року. У цей день кожен з нас, молячись, сподівається на казкове диво, на здійснення бажаних мрій.
05 Грудня, 2023 р., 08:40
Шановні жителі територіальної громади, вітаю вас з Днем волонтера. Кожен, хто не залишається осторонь під час війни, хто витрачає свій час на допомогу нужденним, бідним, постраждалим, хворим, кожен, хто допомагає нашим воїнам, кожен, хто донатить задля збору на досягнення благодійної  мети, кожен з вас – ВОЛОНТЕР. Усі ви стали надійним тилом для наших Збройних Сил України, для людей, які змушені були покинути свої домівки. Все, що ви робите не має ціни, ваша справа - безцінна. Ви –   сила, яка  допомагає пройти найскладніші випробування. Спасибі, що у військовий час не забуваєте творити добро, сповнене хорошими справами, надією, прагненням зробити світ кращим. Нехай повернеться до вас сторицею добро та тепло, яке ви даруєте кожному нужденному. Здоров’я вам, сил, енергії, здійснення волонтерських проектів, підтримки ваших ініціатив, однодумців і людської вдячності.  
30 Листопада, 2023 р., 15:30
30 листопада  відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради. Порядок денний складався з двадцяти чотирьох питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь