Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
29 Липня, 2022 р., 14:27
Українська боротьба триває не тільки на фронті, а й в тилу. Волонтери, активісти, пересічні громадяни роблять свій посильний внесок. Мешканці Благовіщенської громади також продовжують активно підтримувати українських військових, які нищать ворога. Одним із напрямків такої підтримки є мистецько-патріотичний марафон, другий етап якого відбувся у с. Новоселиця.  Українська пісня – це не лише душа українського народу, а і його сила, потужна зброя. Вона згуртовує, розраджує, спонукає до спільної роботи.
28 Липня, 2022 р., 16:34
     28 липня 2022 року на стадіоні «Цукровик»  (м. Благовіщенське) відбувся турнір з міні-футболу «Разом до Перемоги» серед юнаків 2013-2014 років народження, приурочений Дню Української Державності. У  заході взяли участь команди ДЮСШ м. Благовіщенське, ДЮСШ смт. Новоархангельск, с. Великі Трояни та дві команди ДЮСШ м. Гайворон.
28 Липня, 2022 р., 16:33
Сьогодні, 28 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради, на якому розглянуто ряд питань. Зокрема йшлося про організацію роботи із внутрішньо переміщеними особами на території Благовіщенської міської  територіальної громади; про роботу виконавчого комітету  міської  ради із зверненнями громадян  за І півріччя 2022 року; про Програму підтримки Добровольчого формування Благовіщенської територіальної громади №1 на 2022-2023 роки; про вилучення із сім’ї новонародженої  дитини; про затвердження висновку про доцільність встановлення опіки; про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; про взяття на квартирний облік; про надання дозволу на видалення зелених насаджень; про організацію та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Благовіщенської міської територіальної громади; про стан виконання рішень виконавчого комітету міської ради; про розгляд протоколів про адміністративні правопорушення; про внесення змін до штатного розпису та затвердження штатного розпису БМП «Комунальник». З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.
28 Липня, 2022 р., 16:04
Сьогодні наша країна відзначає День Української Державності та День хрещення Київської Русі-України. Українська державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями. Попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ, ми були, є і будемо.
26 Липня, 2022 р., 16:30
Літо досягло вже свого екватора, але розважальні заходи для дітей у Благовіщенській міській територіальній громаді не скидають обертів. Працівники культури, керівники гуртків, бібліотекарі щоразу намагаються зацікавити малечу, організовуючи нові заходи. Минулого тижня значна частина їх мала екологічно-туристичний напрямок. Вихованці гуртка «Спортивний туризм» Центру дитячо-юнацької творчості взяли участь в екологічній акції «Занедбаним, зникаючим джерелам – нове життя». На території  с. Йосипівка діти розчистили та упорядкували забруднене джерело, яким тривалий час користувалися хлібороби під час сільськогосподарських робіт. А гуртківці «Еколога» та «Умілі руки» взяли участь в обласному та Всеукраїнському етапах конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея». У Шамраївській бібліотеці під час екологічної години «Збережемо наш дім - Землю для наступних поколінь» діти ознайомилися з книжковою виставкою «Відроди людину - збережи природу» та новинками літератури з екологічної тематики. Для дітей на території міського парку  за сприяння  працівника ювенальної превенції та під керівництвом керівника гуртка «Спортивний туризм» працювала туристична локація. Випускники та вихованці гуртка провели майстер-клас із запалювання туристичного вогнища, приготування чаю в поході, встановлення палатки, користування спальним мішком, подолання перешкод. До цікавого змістовного та корисного заходу могли долучитися всі бажаючі.
26 Липня, 2022 р., 08:58
Наші земляки, які боронять країну від загарбників, відстоюють її цілісність та суверенітет, потребують нашої з вами підтримки. Військовослужбовцям  для здійснення розвідувальних завдань вкрай необхідний квадрокоптер DJI MAVIC 3 FLY MORE COMBO. Спільними зусиллями ми зможемо допомогти його придбати.
25 Липня, 2022 р., 18:08
Благовіщенська громада отримала болючу звістку з фронту: захищаючи країну, у Херсонській області загинув житель села Кам’яна Криниця Довгополий Богдан Леонідович.У перший же день повномасштабного вторгнення Богдан Леонідович пішов боронити країну від окупантів, адже був вірний військовому і громадянському обов’язку.
22 Липня, 2022 р., 15:55
Відбулося чергове двадцять перше засідання сесії Благовіщенської міської ради, на якому депутати розглянули 21 питання та прийняли 20 рішень. Заслухали хід виконання Програми «Цукровий діабет» на 2021-2023 роки; погодили намір продовження договору оренди без проведення аукціону; передали шкільний автобус на баланс Благовіщенського академічного ліцею «Лідер»; внесли зміни до Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки. Розглянуто ряд бюджетних питань, зокрема здійснено секвестр бюджету, та земельних питань.
21 Липня, 2022 р., 08:47
 Благовіщенська міська рада інформує про початок прийняття пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, тупиків, проїзду у населених пунктах громади з метою  закріплення місцевих топонімів, увічнення пам’яті людей і подій, пов’язаних з історією України та Благовіщенської міської територіальної громади, врахування загальних інтересів, географічних, історичних та місцевих традицій. Пропонуються для перейменування наступні топоніми:
21 Липня, 2022 р., 08:38
Благовіщенська міська територіальна громада продовжує своє протистояння російському агресору в повномасштабній війні, яку підло та підступно розпочав путін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь