Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
17 Березня, 2022 р., 17:20
  Задля безперебійного надання послуг населенню Благовіщенське міське підприємство «Комунальник» просить вчасно оплачувати  надані вам комунальні послуги. Не зважаючи на ситуацію, яка наразі в країні, від сплати ніхто не звільняється, не проводиться лише нарахування пені та штрафів.
17 Березня, 2022 р., 16:47
Благовіщенська міська рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в паркових зонах та поблизу лісових масивів.
17 Березня, 2022 р., 09:57
Вся країна обороняється, відбиває атаки ворога і допомагає потерпілим, а ще – збирає докази варварської агресії Російської Федерації та її воєнних злочинів. Бо для кожного з нас справедливе покарання ворога так само важливе, як і перемога. Вся важлива інформація про злочини ворога має бути акумульована і задокументована правильно. Для цього існує єдиний ресурс – https://warcrimes.gov.ua. Це своєрідний доказовий хаб, з яким працюють всі правоохоронні і державні органи. Офіс Генпрокурора продовжує виконувати координаційну роль і в умовах воєнного стану. На цій платформі об’єднано зусилля правоохоронців, експертів, представників громадських і міжнародних організацій, журналістів і всіх, хто хоче допомогти і фіксує звірські вбивства мирних громадян та інші злочини Російської Федерації на нашій землі. Для того, щоб зібрана інформація згодом змогла бути використана Офісом Генпрокурора в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі й в українських судах, а також під час потенційних спеціальних міжнародних трибуналів, її необхідно відповідально і кваліфіковано зібрати і оформити згідно з міжнародно визнаними стандартами. Ці докази також будуть використані Міністерством закордонних справ у Міжнародному суді ООН, Міністерством юстиції в Європейському суді з прав людини. Прокуратура України вже має «бойовий» досвід з розслідування воєнних злочинів. Прокурори знають і вміють використовувати спеціальні механізми, розуміють, яку саме інформацію потрібно консолідувати. Є база даних I-DOC, яка дозволяє здійснювати аналіз та систематизацію цих злочинів. Ця аналітична система інтегрована з ресурсом https://warcrimes.gov.ua. На сайті платформи покрокова інструкція для тих, хто передає свідчення про злочини РФ. Дотримуючись її, кожен зможе зробити великий вклад у нашу спільну перемогу і на юридичному фронті.
14 Березня, 2022 р., 09:58
14 березня, стартує «Навчання без меж» – спільний освітній проєкт Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналів Суспільного мовника, а також платформ онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video та sweet.tv.
10 Березня, 2022 р., 14:41
Уряд ухвалив розроблене Міністерством соціальної політики України рішення, про отримання грошової компенсації «пакунок малюка» за спрощеним порядком.
10 Березня, 2022 р., 13:28
ВРУ ухвалила 14 законів. Серед них - про особливості оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану (законопроєкти №7121 та №7125)
07 Березня, 2022 р., 19:04
Торгово-промислова палата ухвалила рішення спростити процедуру засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) на період ВС
07 Березня, 2022 р., 18:59
ДПСУ опубліковано роз'яснення щодо порядку дій платників податків у зв’язку з неможливістю своєчасного виконання податкових обов’язків, передбачених ПКУ
07 Березня, 2022 р., 18:56
Уряд постановою від 28.02.2022 р. №168 затвердив зміни до Порядку реєстрації ПН та РК. Зокрема, викладено у новій редакції п. 3.
07 Березня, 2022 р., 18:40
Наказом Державної податкової служби України від 24 лютого 2022 року № 243-о «Про встановлення простою у роботі Державної податкової служби України та її територіальних органах» зупинено проведення документальних, фактичних та камеральних перевірок, що були розпочаті до 24 лютого 2022 року та не були завершеними, на період по останній день календарного місяця (включно) у якому завершиться дія воєнного стану, введеного Указом. Таке зупинення перериває термін проведення перевірки та не потребує прийняття будь-яких додаткових рішень контролюючим органом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь