Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Квітня, 2022 р., 16:42
Сьогодні керівництво Благовіщенської міської ради разом з фахівцями Рівненської та Кіровоградської обласних військових адміністрацій і радниками проєкту «Супровід урядових реформ в України» (SURGe) провели телеконференцію з питань реалізації в регіоні ініціативи «Сади Перемоги» – всеукраїнської ініціативи, спрямованої на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.
08 Квітня, 2022 р., 08:35
Усіх, хто отримали довідку внутрішньо переміщеної особи в уповноважених осіб виконавчого комітету Благовіщенської міської ради (ЦНАП, відділ соціального захисту населення, старостати), просимо ТЕРМІНОВО звернутися до вказаних уповноважених осіб (у кого отримували довідку ВПО) для подання заяви на отримання допомоги.
06 Квітня, 2022 р., 11:36
Пам'ятка щодо порядку отримання компенсаційних витрат власників жилих приміщень приватного житлового фонду, що пов’язані з безоплатним тимчасовим розміщенням внутрішньо переміщених осіб, які не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг
05 Квітня, 2022 р., 15:48
Вибухівка може бути замаскована під іграшку, телефон, гаманець чи іншу звичну річ. Військові, рятувальники та МВС попереджають, що російські диверсійно-розвідувальні угрупування можуть розкидати вулицями мобільні телефони та іграшки, інші речі, які начинені вибухівкою. У жодному випадку не можна торкатись цих речей чи підіймати їх. Попередьте про це ваших близьких, особливо це стосується дітей та тих, хто вигулює собак.
05 Квітня, 2022 р., 09:28
Для пошуку зниклих рідних під час війни в Україні створено чат-бот "Знайди рідних", який дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв'язок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування. Також чат-бот містить відеоінструкцію для полегшення користування: https://youtu.be/q4OSwaQ5xrs
05 Квітня, 2022 р., 08:40
Кабінет Міністрів 12 січня 2022 року  прийняв постанову, якою запровадив граничний рівень торговельної надбавки не вище 10% на деякі продукти харчування. Гранична торговельна надбавка встановлюється з урахуванням рекламних, маркетингових та логістичних послуг, а також послуг з підготовки, обробки, пакування та інших пов'язаних із реалізацією кінцевому споживачу.
04 Квітня, 2022 р., 11:43
На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук під рубрикою “Правовий порадник шукача роботи” 23.03.2022 було розміщено матеріал про те, що під час воєнного стану особи, які перемістилися з території адміністративно-територіальних одиниць, на яких проводяться бойові дії, можуть реєструватись з особливостями, які передбачені для внутрішньо переміщених осіб (за умови отримання такого статусу).
04 Квітня, 2022 р., 09:12
В Україні запускають масштабну ініціативу «Сади Перемоги», яка спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування ресурсів для вирощування сільськогосподарської продукції задля недопущення продовольчої кризи в Україні.
02 Квітня, 2022 р., 16:59
Кожен день війни – це біль усієї країни. На жаль, Благовіщенська громада втратила ще одного сина. Загинув житель села Синьки Рябоконь Роман Михайлович.
02 Квітня, 2022 р., 10:19
Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан на каналі CNN розповів про ситуацію у місті Буча, де він перебував у перші дні військового російського вторгнення в Україну, -  йдеться у повідомленні Кіровоградського РВ АМУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь