Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
30 Червня, 2022 р., 15:59
   Якщо Ви стали свідком незаконного переміщення дітей-сиріт на тимчасово окуповану територію або територію рф, обов’язково повідомте про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за телефоном 050-562-03-13. Також можна зателефонувати на гарячі лінії: 1648 – Національне інформаційне Бюро.
29 Червня, 2022 р., 15:44
28 червня оновлений Дельфінівський сільський клуб відчинив двері, запрошуючи жителів та гостей села на патріотичний захід, підготовлений зусиллями аматорів Благовіщенського міського будинку культури, Дельфінівського сільського клубу та Благовіщенської школи мистецтв.
28 Червня, 2022 р., 10:43
На головному екрані в застосунку Дія є кнопка UNITED24 – це фандрейзингова платформа для збору пожертв на підтримку України за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.
28 Червня, 2022 р., 09:02
28 червня велике державне свято – День Конституції України. Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Конституція України – це також наш державний символ.
27 Червня, 2022 р., 16:21
Культурно-освітні, спортивні та розважальні заходи для дітвори у Благовіщенській територіальній громаді продовжують проводити працівники закладів культури та освіти. Минулий тиждень був насичений майстер-класами, конкурсами, тематичними заняттями, змаганнями. У населених пунктах громади малеча грала у рухливі ігри на свіжому повітрі, переглядала мультфільми, співала, грала в теніс, настільні ігри, малювала малюнки, в тому числі на асфальті, загалом весело проводила час.
27 Червня, 2022 р., 09:32
Сервіс дозволяє без зайвих зусиль подати запит на отримання допомоги. В свою чергу, люди, які мають змогу допомогти, зможуть швидко дізнатися про потреби та зв’язатись з тими, хто залишив запити.   Як зазначають ініціатори проєкту, мета порталу проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів та постів в соціальних мережах. Все в одному місці, просто і зручно.   Щоб отримати допомогу, необхідно зайти на портал https://poryad.in.ua/, обрати розділ «Потрібна допомога» та ввести свої дані. Подану заявку побачать українці, які можуть допомогти, та вийдуть на зв'язок. Після отримання допомоги - натиснути кнопку «Отримав допомогу».   Щоб надати допомогу, необхідно на порталі https://poryad.in.ua/ обрати розділ «Хочу допомогти», після чого обрати своє місто і регіон та бажані категорії для допомоги («Транспорт», «Їжа», «Одяг», «Ліки» тощо), переглянути розміщені запити на допомогу та після обрання окремого запиту натиснути кнопку «Допомогти».
21 Червня, 2022 р., 11:10
Враховуючи умови воєнного стану в Україні, щоб забезпечити змістовне дозвілля та розвиток дітей шкільного віку під час літніх канікул, аби діти мали можливість весело та з користю провести вільний час, опанувати нові знання і навички, заклади культури, Центр дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацька спортивна школа, бібліотеки територіальної громади підготували для них цікаву й насичену літню програму.
19 Червня, 2022 р., 09:12
Звертаємо вашу увагу на те, що з 20 червня 2022 року, згідно розпорядження голови обласної військової адміністрації, комендантська година встановлюється з 23.00 до 05.00 та світломаскування в режимі часткового затемнення.
19 Червня, 2022 р., 09:05
Здоров’я – головне багатство, без якого неможливе повноцінне життя, тому праця медиків завжди була і залишається затребуваною і шанованою. Цінуємо вашу компетентність, професійність, вміння долати труднощі.
17 Червня, 2022 р., 09:32
15 червня 2022 року стартує другий етап програми грошової допомоги «Спільно», яку надає Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Міністерства соціальної політики України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь