Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
26 Січня, 2022 р., 17:05
        Відповідно до розпорядження Благовіщенського міського голови від 06.01.2022 р. №1-р «Про організацію проведення відкритих зустрічей старост Благовіщенської міської ради із жителями старостинських округів», яким затверджено графік проведення відкритих зустрічей, 26 січня 2022 року відбулася зустріч старости Грушківського старостинського округу Міщенка Ю.В. з мешканцями округу, на якій заслухано  звіт роботи за 2021 рік.  На зустрічі були присутні працівники міської ради.
26 Січня, 2022 р., 16:56
        Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики. На засіданні розглянуто наступні питання:
26 Січня, 2022 р., 08:17
     Відповідно до розпорядження Благовіщенського міського голови від 06.01.2022 р. №1-р «Про організацію проведення відкритих зустрічей старост Благовіщенської міської ради із жителями старостинських округів», яким затверджено графік проведення відкритих зустрічей, 25 січня 2022 року відбулася зустріч старости Новоселицького старостинського округу Срібного В.В. з мешканцями округу, на якій заслухано  звіт роботи за 2021 рік.  На зустрічі були присутні працівники міської ради.
25 Січня, 2022 р., 16:52
Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Благовіщенської міської ради, на якому йшлося про оперативну ситуацію, яка склалася у закладах освіти Благовіщенської територіальної громади станом на 25 січня 2022 року у з в’язку з масовою захворюваністю дітей. За інформацією начальника відділу освіти міської ради Володимира ЛУЦЕНКА, значна кількість учнів Благовіщенських навчально-виховних комплексів, Великотроянівського та Вільхівського закладів загальної середньої освіти не відвідують уроки через незадовільне самопочуття. Найгірша ситуація склалася у Шамраївському ЗЗСО, де на сьогодні відсутні 44% учнів. За інформацією головного лікаря КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради Леоніда СЕМКА, переважна більшість дітей наразі хворіють гострими респіраторними захворюваннями.
25 Січня, 2022 р., 11:32
    Відбулося засідання постійної комісії  з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи міської ради. На засіданні були присутні міський голова та його заступник,  секретар міської ради,  старости, працівники структурних підрозділів та запрошені. В результаті двогодинного засідання розглянуто 160 питань, прийнято відповні рекомендації.
24 Січня, 2022 р., 16:26
Відповідно до розпорядження Благовіщенського міського голови від 06.01.2022 р. №1-р «Про організацію проведення відкритих зустрічей старост Благовіщенської міської ради із жителями старостинських округів», яким затверджено графік проведення відкритих зустрічей, 24 січня 2022 року відбулася зустріч старости Богданівського старостинського округу Ясінської Р.С. з мешканцями округу, зокрема, жителями с. Богданове, на якій заслухано  звіт роботи за 2021 рік.  На зустрічі були присутні працівники міської ради.
22 Січня, 2022 р., 10:00
Сьогодні в Україні відзначають День соборності. У цей день у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
21 Січня, 2022 р., 19:46
Відповідно до розпорядження Благовіщенського міського голови від 06.01.2022 р. №1-р «Про організацію проведення відкритих зустрічей старост Благовіщенської міської ради із жителями старостинських округів», яким затверджено графік проведення відкритих зустрічей, 21 січня 2022 року відбулися зустрічі  старост Великотроянівського старостинського округу Хміля В.Б. та Шамраївського старостинського округу Данька В.О. з мешканцями округів, на яких заслухано  звіти роботи за 2021 рік. 
21 Січня, 2022 р., 13:43
 21  січня 2022 року  відбулося засідання  робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. На засіданні були присутні представники Благовіщенської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області, відділу обслуговування громадян (сервісного центру №11) ГУ ПФУ в Кіровоградській області, Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь