Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
24 Грудня, 2021 р., 11:17
Коли приходить місяць грудень, усі діти з нетерпінням чекають День святого Миколая-Чудотворця. Цього Святого споконвіку любила і шанувала Україна, адже він приносить у дім радість, душевний спокій, та захищає маленьких дітей! 
22 Грудня, 2021 р., 16:01
  Свято в дитячому садку — велика складова частина освітнього процесу. Заходи активно впливають на формування особистості дошкільника, дозволяють проявити навички, вміння, творчу ініціативу, підводять певний підсумок педагогічної роботи.
22 Грудня, 2021 р., 15:02
«Ми тебе чекаєм, Святий Миколаю!..»-такою піснею завершилося гарне передноворічне свято «Здрастуй, зимонько весела!» , яке підготували і провели викладачі та учні Благовіщенської школи мистецтв, - веселе, дитяче,  казкове.
17 Грудня, 2021 р., 16:28
На пленарному засіданні ХІІ сесії Благовіщенської міської ради міський голова Віталій Довгополий вручив Грамоти Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» жителям громади. За вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, впровадження нових методів діагностики і лікування, надання кваліфікованої медичної допомоги, сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено Світлану Іванівну Бурлаку, - завідуючу терапевтичним відділенням КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради та Ольгу Сергіївну Савченко, лікаря акушера-гінеколога КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради. Світлана Іванівна подякувала за високу нагороду, зазначивши, що вручена Грамота є визнанням роботи працівників медичної галузі та адресується всім медикам лікарні.
17 Грудня, 2021 р., 15:57
    Відбулося дванадцяте засідання сесії міської ради восьмого скликання за участі міського голови, його заступників, старост та керівників структурних підрозділів міської ради, жителів громади, керівників  установ та організацій. Розглянуто 166 питань, зокрема ряд питань, які стосуються передачі майна комунальної власності установам громади, прийнято бюджет  Благовіщенської міської територіальної громади на 2022 рік, затверджено фінансові плани КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Благовіщенської міської  ради та КНП "Благовіщенська лікарня" Благовіщенської міської ради, затверджено ряд програм,  взято на баланс об’єкти водопостачання, тощо.  Розглянуто ряд питань земельного характеру.
15 Грудня, 2021 р., 14:00
     Відбулося засідання постійної комісії Благовіщенської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. На засіданні розглянуто наступні питання:
14 Грудня, 2021 р., 15:32
   Відбулося засідання постійної комісії  з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення культури, молоді, фізкультури і спорту. На засіданні розглянуто наступні питання:
14 Грудня, 2021 р., 14:17
Упродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства», у рамках якої проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї. Дати проведення акції є символічними. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.
14 Грудня, 2021 р., 10:58
  14 грудня  відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи. В залі засідань міської ради розглянуто 134 питання, одне з яких рекомендовано міському  голові  зняти з розгляду  дванадцятої сесії міської ради. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь