Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Квітня, 2022 р., 09:53
Наразі у зв’язку із воєнними діями та масовою міграцією зросла і кількість злочинців, які хочуть скористатись вразливим становищем біженців і внутрішньо переміщених осіб. Постраждати від цього злочину можуть не лише жінки і діти, які перетинають або перетнули кордон, а всі, хто залишається в Україні.
18 Квітня, 2022 р., 08:32
Що таке QR-код для служби зайнятості сьогодні?  Це один з найбільш зручних способів взаємодії з клієнтами. За допомогою QR-коду кожен охочий, кого цікавить інформація про діяльність служби зайнятості, може в один клік з будь-якого мобільного гаджету потрапити до Інтернет-ресурсів служби зайнятості.
15 Квітня, 2022 р., 21:00
Цього року 17 квітня (неділя) християни західного обряду (вірні Римо-Католицької Церкви) святкують свято Воскресіння Христового, у цей же день Православні українці святкують свято Входу господнього в Єрусалим – Вербну Неділю.
15 Квітня, 2022 р., 17:19
В м. Кропивницький по вул. Волкова, 136 розпочав роботу Український  науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності (УКРНДІПРОТЕЗУВАННЯ).
14 Квітня, 2022 р., 15:28
Знову сльози, знову невимовний біль ріже серця жителів Благовіщенської громади. Знову трагічна звістка сколихнула усіх. Загинув патріот української землі, наш земляк, житель с. Данилова Балка  Барський Сергій Володимирович.
14 Квітня, 2022 р., 08:54
Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, які тимчасово проживають на території Благовіщенської міської територіальної громади. Якщо ви чи ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних організацій «лднр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин, просимо вас звертатися через можливі месенджери «WhatsApp», «Viber», «Telegram», «Signal»:
13 Квітня, 2022 р., 11:13
Кожного року разом із приходом весни у нашій громаді організовувалися загальні прибирання, суботники. Ця весна, на жаль, запам’ятається нам назавжди зовсім іншими турботами: збираємо гуманітарну допомогу, допомагаємо Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та багато іншого. Зараз найважливішим для кожного українця є Перемога. Віримо у це кожної хвилини і усіма силами намагаємося її приблизити.
12 Квітня, 2022 р., 14:42
Верховна Рада України 3 березня 2022 року внесла зміни до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за злочини проти основ національної безпеки України в умовах дії режиму воєнного стану.
12 Квітня, 2022 р., 13:42
Міністерство соціальної політики України разом із ЮНІСЕФ розпочало багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь