Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
01 Листопада, 2021 р., 09:52
     В рамках виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції розвити електронної охорони здоров'я, затвердженого розпорядженням Кабінеї Міністрів України від 29.09.2021 № 1175-р, Міністерство культури і інформаційної політики України пропонує до Вашої уваги  інформаційні матеріали про переваги електронних сервісів для пацієнтів та популяризації е-здоров'я, що були надані  МКІП Національною службою здоров'я України, а саме:
01 Листопада, 2021 р., 08:31
        Державне агентство України з питань кіно (ДЕРЖКІНО) у звязку з загостренням ситуації щодо COVID-19 та необхідністю вакцинації пропонує до Вашої уваги соціальні ролики:
29 Жовтня, 2021 р., 15:49
Людина починається з добра і добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта, - це характеристика людини, яка впродовж двадцяти років постійно турбується про жителів Благовіщенської територіальної громади. Благодійника, який згуртовує навколо себе людей задля допомоги іншим. Благовіщенська міська рада із вдячністю вітає багаторічного незмінного голову гуманітарної спілки «Aktion Tschernobyl» з баварського міста Пфраймд
29 Жовтня, 2021 р., 09:53
Чергове засідання виконавчого комітету відбулося 28 жовтня 2021 року. Члени виконкому розглянули питання та прийняли відповідні рішення:
28 Жовтня, 2021 р., 10:37
У день визволення України від німецько-фашистських загарбників керівництво Благовіщенської міської ради, члени ветеранської організації та жителі територіальної громади вшанували загиблих у Другій світовій війні покладанням квітів до обеліска Слави та хвилиною мовчання. Подвиг воїнів-визволителів назавжди залишиться у пам’яті українського народу. Вічна слава та вічна пам’ять захисникам!
28 Жовтня, 2021 р., 08:09
28 жовтня ми відзначаємо річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Дякуємо тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала та страшна війна.
26 Жовтня, 2021 р., 15:33
   До Вашої уваги соціальні ролики за участі Міністра культури та інформаційної діяльності України та голови Кіровоградської обласної  державної адміністрації  щодо важливості вакцинації проти гострої респіраторної  хвороби COVID -19
26 Жовтня, 2021 р., 09:01
Мабуть, немає питання нині гострішого й нагальнішого, ніж вакцинація населення проти коронавірусної хвороби, чергова хвиля якої шириться в усьому світі, і в Україні зокрема.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь