Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Жовтня, 2023 р., 08:01
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Піщанського Петра  Васильовича, який загинув 08 жовтня 2022 року у Херсонській області, захищаючи Україну від ворога, під час виконання бойового завдання.
07 Жовтня, 2023 р., 17:08
Із сумом повідомляємо про те, що у жорстокій війні з російським агресором поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області загинув наш земляк Бортник Іван Миколайович.
06 Жовтня, 2023 р., 13:23
 Учора, 04 жовтня, у громадському офісі Кіровоградської обласної військової адміністрації під головуванням Катерини Колтунової, заступника голови обласної військової адміністрації, у рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» відбулося засідання круглого столу.
04 Жовтня, 2023 р., 08:01
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Лісового Олега Петровича, який загинув 04 жовтня 2022 року поблизу с. Давидів Брід Бериславського району Херсонської області, виконуючи бойове завдання.
03 Жовтня, 2023 р., 11:48
Повідомляємо, що відповідно до Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб Кіровоградської області запроваджується виплата одноразової матеріальної допомоги особам, які досягли 80 – річного віку, багатодітним сім'ям, особам з інвалідністю І та ІІ груп з числа внутрішньо переміщених осіб.
02 Жовтня, 2023 р., 08:01
Щиро вітаю вас із професійним святом. Роль закладу професійно-технічної освіти надзвичайно важлива як для нашої громади, так і для країни в цілому. З початку війни ви своєю сумлінною працею не тільки забезпечували професійну підготовку робітничих кадрів, але й разом із вихованцями долучились до волонтерських ініціатив: підтримували Збройні Сили України, виготовляли буржуйки, шили валянки та необхідне спорядження. Коли колектив спільно працює заради сильної мети – це є мотивація, спільний успіх та гарний результат. Впевнений, що ваші учні будуть на передовій відбудови України після нашої Перемоги.
02 Жовтня, 2023 р., 07:50
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Миколи Миколайовича Крамаренка, який загинув 02 жовтня 2022 року, виконуючи бойове завдання.
01 Жовтня, 2023 р., 13:15
У День захисників і захисниць Благовіщенська громада разом з усією країною вшанувала пам'ять загиблих українських воїнів, які бились заради нашої держави, заради вільної України, заради життя кожного українця, Хвилиною мовчання та покладання квітів до могил полеглих земляків,  пам’ятного знака Борцям за волю України.
01 Жовтня, 2023 р., 08:04
Сьогодні, у День людей похилого віку, День ветерана вітаю жителів громади «золотого віку». Це молоді душею люди, які беруть активну участь у житті громади. Незважаючи на вік, багато з них стали волонтерами та працюють заради нашої спільної перемоги. Багато безкоштовно у своїх домівкам надали прихисток людям з фронтових областей України. Навіть у складні часи повномасштабного московського вторгнення вони показують молодшим поколінням приклад патріотизму та любові до України.
01 Жовтня, 2023 р., 08:02
Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, старост міської ради щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівника освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь