Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Листопада, 2023 р., 17:44
З важким сумом в серцях повідомляємо про скорботну звістку, що стала відома нашій громаді. Сьогодні, 27 листопада 2023 року, після боротьби з важкою хворобою, пішов від нас Петро Васильович Ткаченко.
25 Листопада, 2023 р., 16:02
Україна внаслідок геноциду 1932–1933 років, масових штучних голодів 1921–1923 та 1946–1947 років втратила мільйони людських життів. У 2006 році Законом України Голодомор 1932–1933 років визнаний геноцидом Українського народу.
21 Листопада, 2023 р., 08:20
Щиро вітаю вас із Днем Гідності та Свободи! Цей день – особлива дата в історії України. 10 років тому, 21 листопада 2013 року, українці вийшли на Майдан Незалежності, щоб відстояти свою гідність та свободу. Цей протест став початком Революції Гідності, яка змінила хід історії України. Сьогодні ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, нашим воїнам, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. Низький уклін волонтерам, всім тим, хто наближує Перемогу у тилу. Я впевнений, що ми переможемо в цій війні. Ми обов’язково відновимо нашу країну та зробимо її ще краще, ніж було раніше.
20 Листопада, 2023 р., 13:44
17 листопада 2023 року  Благовіщенським центром дитячої та юнацької творчості організовано та проведено  навчально-тренувальні змагання  дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Джура»  для учнів закладів загальної середньої освіти Благовіщенської міської територіальної громади. У заході взяли участь  учні Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», Благовіщенського ліцею «Інтелект», Вільхівського ліцею  імені Л.В. Куценка,  Великотроянівського ліцею, Грушківського ліцею, Новоселицького ліцею, Лозуватського ліцею, Сабатинівського ліцею імені Т.Г. Гавриша та Шамраївського ліцею.
20 Листопада, 2023 р., 11:49
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Толпова Анатолія Олександровича, який загинув 20 листопада 2022 року, захищаючи країну, у важких боях на Донеччині.
20 Листопада, 2023 р., 09:21
Верховна Рада України 28 липня 2023 р. 262 голосами «за» прийняла в другому читанні та в цілому проект Закону про дерадянізацію порядку вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України (реєстр. №8263), який за результатами доопрацювання до другого читання отримав назву «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України». Законом визначено порядок утворення, ліквідації, встановлення і зміни меж адміністративно-територіальних одиниць, їх найменування та перейменування, зміни категорій населених пунктів, вирішення інших питань адміністративно-територіального устрою України.
19 Листопада, 2023 р., 08:26
Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади. Ваш трудовий досвід, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
17 Листопада, 2023 р., 16:33
     Напередодні Дня працівників сільського господарства в Центрі культури та дозвілля відбулося відзначення кращих працівників галузі. З професійним святом аграріїв привітали та вручили Грамоти начальник районної військової адміністрації Ігор Ковердяга та Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий. У важкий та вирішальний час, коли наша держава виборює своє майбутнє, трудівники села продовжують працювати, сіяти хліб, вирощувати тварин, піклуватися про продовольчу безпеку країни. Вони не складають руки у невтомній праці і складних умовах. Керівники подякували аграріям за підтримку Збройних Сил України, побажали наполегливості, добрих засівів та щедрих ужинків, міцного здоров’я і щоб наступний аграрний рік розпочався під мирним небом.
17 Листопада, 2023 р., 16:04
17 листопада 2023 року відбулося пленарне засідання тридцять п’ятої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання. Депутати розглянули ряд важливих для громади питань, зокрема, фінансові. Заслухано звіт про виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року у розрізі по населених пунктах; внесено зміни до бюджету громади відповідно до клопотань головних розпорядників коштів. За рахунок перевиконання бюджету виділено: на галузь «Освіта» 1 млн 281 тис. 220 грн.; на галузь «Охорона здоров’я» - 2 млн 513 тис 400 грн, зокрема КНП «Благовіщенська лікарня»  для виплати заробітної плати працівникам - 971,4 тис. грн.; матеріальної допомоги на оздоровлення іншим працівникам (санітарки і адмінперсонал) - 518,5 тис. грн.; на оплату енергоносіїв - 320 тис. грн.; та для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради» для виплати заробітної плати за листопад-грудень 2023 року – 703,5 тис. грн.; на галузь «Соціальний захист» для виплати матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань жителям громади уточнено 100 тис. грн.
17 Листопада, 2023 р., 10:08
Щороку у третю неділю листопада аграрії України відзначають своє професійне свято - День працівників сільського господарства. Агропромисловий сектор нашої держави - це потужна галузь вітчизняної економіки. Агроформування різних форм власності є постачальниками продовольчої рослинницької та тваринницької продукції на внутрішній ринок країни і на зовнішні світові ринки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь