Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
30 Жовтня, 2023 р., 13:29
        28 жовтня 2023 року за підтримки міського голови Віталія Довгополого, з метою  популяризації шахового виду спорту,  а також мотиваційно-патріотичного виховання населення, підтримки Збройних Сил України, відділом культури, спорту та туризму Благовіщенської  міської ради у Центрі культури та дозвілля було проведено відкритий шаховий турнір на першість Благовіщенської міської територіальної громади .  
26 Жовтня, 2023 р., 16:34
          26 жовтня  відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради. Порядок денний складався з двадцяти п'яти питань. Окрім  важливих питань, які стосуються соціального  захисту дітей та осіб похилого віку, на засіданні розглянуто  наступні, не менш важливі, питання, а саме:
24 Жовтня, 2023 р., 13:10
Відбулася нарада  суб’єктів взаємодії, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі. Обговорено проблемні питання, шляхи їх вирішення.
19 Жовтня, 2023 р., 15:52
       18 жовтня 2023 року в Благовіщенському центрі дитячої та юнацької творчості Благовіщенської міської ради відбулося I засідання XVIII скликання сесії Парламенту дітей Благовіщенської міської територіальної громади «Добро починається з нас».  На сесію прибули представники шкільних парламентів з 14 закладів загальної середньої освіти нашої громади: Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», Благовіщенського  ліцею «Інтелект», Вільхівського ліцею імені Леоніда Куценка, Грушківського ліцею, Данилово-Балківської гімназії, Кам’янокриничанської гімназії, Кам’янобрідської гімназії, Лозуватського ліцею, Новоселицького ліцею, Розношенської гімназії, Сабатинівського ліцею, Синьківської гімназії, Шамраївського ліцею, Луполівської філії Благовіщенського ліцею «Інтелект».
19 Жовтня, 2023 р., 09:38
Голованівське РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області інформує Вас, що з початку осіннього періоду 2023 року на території району спостерігається значне збільшення кількості пожеж в природних екосистемах та відкритих територіях населених пунктів комунальної власності. Як правило дані події стаються внаслідок  спалювання громадянами cyxoï рослинності та сміття що суворо заборонено, за порушення правил пожежної безпеки, зокрема за самовільне спалювання стерні, пожнивних залишків, cyxoï рослинності на землях сільськогосподарського призначення чинним законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальності ,а саме:
15 Жовтня, 2023 р., 08:01
Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Щура Олександра Сергійовича, який загинув 15 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Нова Кам’янка Херсонської області, захищаючи Україну та кожного її жителя.
13 Жовтня, 2023 р., 16:47
Сьогодні у приміщенні Благовіщенського будинку культури відбулося засідання тридцять четвертої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання. На засіданні були присутні 17 депутатів. Перед тим, як перейти до  розгляду питань порядку денного, міський голова Віталій Довгополий  вручив Подяку Кіровоградської обласної військової адміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області, активну громадську позицію та з нагоди Дня Незалежності ФІЛОНОВІЙ Тетяні Сергіївні,  директору фізичній-особі підприємцю “Філонова Тетяна Сергіївна”.
13 Жовтня, 2023 р., 15:23
Урядом 11 липня 2023 року прийнято постанову КМУ №709 «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», якою уточнено параметри надання допомоги на поживання внутрішньо переміщеним особам, зокрема визначені критерії, за якими виплата допомоги внутрішньо переміщеним особам не продовжується.
10 Жовтня, 2023 р., 13:16
    10 жовтня відбулось засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи Благовіщенської міської ради.  Розглянуто 55 питань, прийнято відповідні рекомендації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь