Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Травня, 2022 р., 22:11
У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими і є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні.
08 Травня, 2022 р., 07:50
Дорогі ветерани й учасники війни, жителі Благовіщенської міської територіальної громади! Друга світова війна, у якій загинули мільйони людей, стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. У ці дні ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Українці воювали на боці антигітлерівської коаліції і зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ми добре знаємо ціну війни, тому для нас головне – мир. 
08 Травня, 2022 р., 07:43
Від щирого серця вітаю вас зі святом - Днем матері! Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, оберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей - це і є заповітне призначення жінки. З глибокої давнини і до цього дня жінка оточена святим ореолом материнства. Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, який завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Ви більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі.  Бажаю вам тепла домашнього вогнища, надійної чоловічої підтримки, здоров'я, любові та благополуччя! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!
04 Травня, 2022 р., 13:35
Постановами Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2022 року  № 445 «Про реалізацію спільного з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців проекту щодо додаткових заходів із соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб» та  від 15 квітня 2022 року № 446 «Про реалізацію спільного з Всесвітньою продовольчою програмою ООН проекту щодо додаткових заходів із соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб» передбачена виплата додаткової грошової допомоги за рахунок коштів Всесвітньої продовольчої програми ООН та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.
02 Травня, 2022 р., 09:51
Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога.
29 Квітня, 2022 р., 14:59
Відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії восьмого скликання Благовіщенської міської ради, на якому розглянуто 26 питань. Депутати заслухали звіти начальника управління фінансів та економічного розвитку міської ради Т. Л. Плутарєвої про виконання бюджету міської територіальної громади за І квартал 2022 року, використання коштів резервного фонду територіальної громади, внесли зміни та доповнення до рішення Про бюджет громади на 2022 рік. З метою швидкого залучення сільськогосподарських земель країни у виробництво сільськогосподарської продукції в умовах воєнного стану, керуючись Законом України №2145-ІХ від 24.03.2022 року “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану”, розглянуто ряд земельних питань. З усіх заслуханих питань прийнято відповідні рішення.
28 Квітня, 2022 р., 16:47
Починаючи з травня 2022 року процедура отримання допомоги від держави на проживання внутрішньо переміщеним особам відбуватиметеся за чіткою та врегульованою процедурою. Отримати допомогу зможуть ті громадяни, які перемістилися з територіальних громад, що затверджені зазначеним наказом Мінреінтеграції від 25.04.2022 р. №75, а також ВПО, у яких житло зруйноване або непридатне внаслідок пошкодження і які подали заявку на відшкодування, зокрема, через Єдиний державний вебпортал електронних послуг.
26 Квітня, 2022 р., 14:22
26 квітня  є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу Чорнобильської атомної елекростанції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він залишиться в пам’яті українського народу. Трагедія забрала життя тисяч людей, стала причиною багатьох захворювань, принесла величезний збиток для навколишнього середовища. На жаль, сьогодні росіяни погрожують усьому світові створити ще більшу катастрофу, атакуючи українські атомні станції та залякуючи атомною зброєю.
26 Квітня, 2022 р., 13:30
До Дня пам'яті Чорнобильської трагедії
24 Квітня, 2022 р., 06:01
Сьогодні одне із найбільших свят для усіх православних християн. На жаль, нам доводиться відзначати його у дуже важкий для  країни час. Але віримо усім серцем і наші захисники нас в тому переконали, як Воскрес Христос, так і воскресне наша славна Україна. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь