Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
23 Квітня, 2022 р., 12:35
Звертаємо вашу увагу на те, що  відповідно до розпорядження начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації №265-р від 23 квітня 2022 року змінено час комендантської години. Комендантська година відтепер діятиме з 22.00 до 06.00.
23 Квітня, 2022 р., 12:12
   Благовіщенські аматори в підтримку Збройних сил України. Віримо в ЗСУ. Слава Україні!
23 Квітня, 2022 р., 08:00
У черговий раз нагадуємо, що Великодні богослужіння пройдуть у приміщеннях храмів ВИКЛЮЧНО за участі священнослужителів та церковного причту. Усі віряни мають святкувати вдома - он-лайн. Освячення кошиків розпочнеться після завершення комендантської години, не раніше 06.00 на території біля храмів без відвідування приміщень задля безпеки. Довіряйте лише офіційній інформації, зберігайте спокій та залишайтеся вдома, у безпеці.
23 Квітня, 2022 р., 07:56
Ці слова лунатимуть скоро у кожній домівці, несучи із собою радість Христового Воскресіння, перемоги добра над злом, світла над темрявою. Нехай ця радість торкнеться кожного з нас, додаючи віри у те, що милість Божа зійде на Україну.
21 Квітня, 2022 р., 13:49
Офіс генерального прокурора України здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами організації представниками російської федерації та республіки Білорусь за попередньою змовою групою осіб посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, поєднані з розпалюванням національної ворожнечі, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків, ведення агресивної війни, а також порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисними вбивствами. З метою збору, збереження та аналізу важливої інформації про міжнародні злочини РФ, яка може бути використана як доказ у кримінальному провадженні, створено веб-сайти www.warcrimes.gov.ua та https://culturecrimes.mkip.gov.ua
21 Квітня, 2022 р., 11:08
На підставі статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 21 серпня 2013 року №616, під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій за рішенням центрального органу виконавчої влади, місцевої держадміністрації, органу місцевого самоврядування створюються добровільні формування цивільного захисту, які залучаються до проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій.
19 Квітня, 2022 р., 21:05
У зв’язку із введенням режиму воєнного стану в державі, на території Кіровоградщини будуть діяти відповідні обмеження . Усі віряни святкуватимуть Великдень вдома – он-лайн. Богослужіння пройдуть у приміщеннях храмів виключно за участі священнослужителів та церковного причту. Нагадуємо, що на території області встановлено комендантську годину з 21.00 до 06.00. Тому дістатися до храмів священнослужителям слід заздалегідь.
19 Квітня, 2022 р., 20:57
Прихід весни кожного року додавав нам настрою, надихаючи на приємні клопоти. Завжди хотілося до Великодніх свят прибрати зимові «залежні», щоб дати сили зеленому буйству рости і квітнути. Два роки весну Україна зустрічала у медичних масках, захищаючись від коронавірусу. Але весна 2022 року стала найстрашнішим випробуванням. Війна, яка все ще триває, приглушила всі наші попередні хвилювання і тривоги, залишивши лише одне безмежне бажання миру і Перемоги України. Об’єднавшись заради спільної мети, жителі громади стали суцільним щитом: разом допомагаємо військовим і внутрішньо переміщеним, збираємо гуманітарну допомогу, підтримуємо один одного, робимо добрі справи.
18 Квітня, 2022 р., 14:46
З метою надання психологічної підтримки дітям та батькам з числа внутрішньо переміщених осіб на базі Благовіщенського центру дитячої та юнацької творчості Благовіщенської міської  ради (вул. Героїв України, 37) створено консультаційний пункт з питань надання психологічної допомоги дітям  та батькам, які постраждали від російської воєнної агресії. 
18 Квітня, 2022 р., 09:53
Наразі у зв’язку із воєнними діями та масовою міграцією зросла і кількість злочинців, які хочуть скористатись вразливим становищем біженців і внутрішньо переміщених осіб. Постраждати від цього злочину можуть не лише жінки і діти, які перетинають або перетнули кордон, а всі, хто залишається в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь