Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
05 Липня, 2022 р., 16:49
Відбулося чергове одинадцяте засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради, на якому заслухано ряд питань та прийнято рішення: Про стан надходжень місцевих податків і зборів до бюджету у І півріччі 2022 року;  Про внесення змін до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2022 рік; Про роботу освітніх закладів Благовіщенської міської територіальної громади у 2021/2022 роках; Про внесення змін до додатку 2 Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради; Про затвердження змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради; Про надання дозволу на здійснення правочину; Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ Благовіщенської міської територіальної громади, які надаються ПП «АВКУБІ»; Про надання дозволу на видалення зелених насаджень; Про визначення організатора конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Благовіщенської міської територіальної громади; Про стан виконавської дисципліни; Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ півріччя 2022 року; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 27 травня 2021 року №83; Про розгляд протоколів про адміністративні правопорушення; Про внесення змін до Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Благовіщенської міської ради; Про затвердження висновку про доцільність призначення опікуном.
05 Липня, 2022 р., 15:30
     В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!
05 Липня, 2022 р., 10:33
Відповідно до пункту 25 частини другої статті 15 Закону України  від 12 травня 2015 року № 389-VIII «Про правовий режим воєнного  стану», пункту 3 Указу Президента України від 24 лютого 2022 року  № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» та на виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної військової  адміністрації від  30 березня 2022 року № 192-р «Про заборону  у Кіровоградській області відвідування лісів населенням  і в’їзду до них  транспортних засобів та іншої  техніки на час дії правового режиму  воєнного  стану», з метою  запобігання реальній загрозі виникнення  пожеж  у лісах  і мінімалізації їх наслідків та забезпечення виконання заходів правового режиму воєнного стану, заборонено у Кіровоградській області  відвідування населенням лісів і в’їздів до них (крім транспортних шляхів) транспортних  засобів  та іншої техніки, за винятком військових, поліцейських, рятувальників, органів виконавчої влади,  місцевого самоврядування та лісівників.
04 Липня, 2022 р., 15:18
Цікаве літнє дозвілля для дітвори продовжують забезпечувати заклади культури територіальної громади, у тому числі бібліотеки, керівники гуртків Центру дитячо-юнацької творчості та дитячо-юнацької спортивної школи, щоразу урізноманітнюючи програму.
30 Червня, 2022 р., 15:59
   Якщо Ви стали свідком незаконного переміщення дітей-сиріт на тимчасово окуповану територію або територію рф, обов’язково повідомте про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за телефоном 050-562-03-13. Також можна зателефонувати на гарячі лінії: 1648 – Національне інформаційне Бюро.
29 Червня, 2022 р., 15:44
28 червня оновлений Дельфінівський сільський клуб відчинив двері, запрошуючи жителів та гостей села на патріотичний захід, підготовлений зусиллями аматорів Благовіщенського міського будинку культури, Дельфінівського сільського клубу та Благовіщенської школи мистецтв.
28 Червня, 2022 р., 10:43
На головному екрані в застосунку Дія є кнопка UNITED24 – це фандрейзингова платформа для збору пожертв на підтримку України за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.
28 Червня, 2022 р., 09:02
28 червня велике державне свято – День Конституції України. Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Конституція України – це також наш державний символ.
27 Червня, 2022 р., 16:21
Культурно-освітні, спортивні та розважальні заходи для дітвори у Благовіщенській територіальній громаді продовжують проводити працівники закладів культури та освіти. Минулий тиждень був насичений майстер-класами, конкурсами, тематичними заняттями, змаганнями. У населених пунктах громади малеча грала у рухливі ігри на свіжому повітрі, переглядала мультфільми, співала, грала в теніс, настільні ігри, малювала малюнки, в тому числі на асфальті, загалом весело проводила час.
27 Червня, 2022 р., 09:32
Сервіс дозволяє без зайвих зусиль подати запит на отримання допомоги. В свою чергу, люди, які мають змогу допомогти, зможуть швидко дізнатися про потреби та зв’язатись з тими, хто залишив запити.   Як зазначають ініціатори проєкту, мета порталу проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів та постів в соціальних мережах. Все в одному місці, просто і зручно.   Щоб отримати допомогу, необхідно зайти на портал https://poryad.in.ua/, обрати розділ «Потрібна допомога» та ввести свої дані. Подану заявку побачать українці, які можуть допомогти, та вийдуть на зв'язок. Після отримання допомоги - натиснути кнопку «Отримав допомогу».   Щоб надати допомогу, необхідно на порталі https://poryad.in.ua/ обрати розділ «Хочу допомогти», після чого обрати своє місто і регіон та бажані категорії для допомоги («Транспорт», «Їжа», «Одяг», «Ліки» тощо), переглянути розміщені запити на допомогу та після обрання окремого запиту натиснути кнопку «Допомогти».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь