Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
17 Червня, 2022 р., 09:32
15 червня 2022 року стартує другий етап програми грошової допомоги «Спільно», яку надає Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Міністерства соціальної політики України.
15 Червня, 2022 р., 16:06
Карантинні заходи та війна, на жаль, внесли свої корективи у життя кожного українця, обмеживши, у тому числі спілкування та відпочинок дітей. Тому всі зусилля закладів культури, Центру дитячої та юнацької творчості, бібліотек, дитячо-юнацької спортивної школи територіальної громади спрямовані на забезпечення цікавого дозвілля дітей та молоді, у тому числі із числа внутрішньо переміщених осіб.
12 Червня, 2022 р., 09:05
Вітаю вас із благословенним святом – Днем Святої Трійці, або, як називають в народі, – зеленими святами. Навіть у лихі часи атеїстичної боротьби люди святкували П'ятидесятницю. Цей світлий день символізує оновлення світу, розквіт життєвих сил, примножує прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.
09 Червня, 2022 р., 15:36
Війна забрала життя у ще одного нашого земляка. До таких новин не можна підготуватися морально, не можна звикнути. Це завжди біль, розкраяне серце і втрата дорогої людини. Благовіщенська громада в жалобі. Виконуючи свій громадянський і військовий обов’язок, захищаючи усіх нас, у боях на території Харківської області загинув Дубін Сергій Анатолійович, житель с. Кошаро-Олександрівка.
08 Червня, 2022 р., 15:59
           Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової тапрофесійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».
03 Червня, 2022 р., 16:22
Відбулося пленарне засідання двадцятої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання, на якому депутати розглянули 39 важливих питань. Депутати заслухали інформацію начальника Благовіщенського відділу Голованівської окружної прокуратури Едуарда Ковбасюка про стан законності та результати діяльності Благовіщенського відділу Голованівської окружної прокуратури за період 2022 року. З метою приведення назв та установчих документів  закладів освіти територіальної громади у відповідність до чинного законодавства було погоджено перейменування Великотроянівського, Вільхівського, Грушківського, Йосипівського, Лозуватського, Новоселицького, Сабатинівського, Шамраївського закладів загальної середньої освіти у ліцеї та Благовіщенського НВК №2 у ліцей «Інтелект». Депутати більшістю голосів утрималися стосовно призупинення діяльності Мечиславської філії Благовіщенського НВК №1; внесли зміни та доповнення до бюджету; затвердили прийняті головою міської ради розпорядження.
02 Червня, 2022 р., 19:02
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.
02 Червня, 2022 р., 13:16
Першого  червня в усіх населених пунктах Благовіщенської територіальної громади звучав гомінкий сміх. Так дитяче товариство святкувало Міжнарожний день захисту дітей - маленьких громадян нашої країни. Клубні працівники Великих Троянів, Вільхового, Кам’яного Броду, Кам’яної Криниці, Лозуватої, Мечиславки, Новоселиці, Синьок, Кошаро-Олександрівки, Христофорівки, Данилової Балки, Шевченка, Сабатинівки, Дельфінового, Грушки, Йосипівки, Шамраєвого, Розношенського за підтримки старостатів та керівництва територіальної громади провели цікаві культурно-розважальні заходи: концерти, активні ігри, спортивні розваги, флешмоби, квести, дитячі та бульбашкові дискотеки; конкурси малюнків, колажів, фотосесії «Малюнок 3d на асфальті»; АРТ-майстерні з виготовлення іграшок, сувенірів; пленери з образотворчого мистецтва та ебру тощо.
01 Червня, 2022 р., 17:04
Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Смак справжнього дитинства залежить не від кількості іграшок, а від виконаних даними дорослими обіцянок. Це почуття захищеності. Дітей не виховати якимись певними правилами і заборонами. Вони виховуються на тому, що бачать, чують навколо себе.
31 Травня, 2022 р., 16:21
 Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що на соціальній платформі єДопомога (edopomoga.gov.ua ) реалізована можливість подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій.    «Від сьогодні люди, які знаходяться на тимчасово окупованих, деокупованих територіях або територіях, на яких відбуваються активні бойові дії, а також внутрішньо переміщені особи можуть сформувати на соціальній платформі єДопомога заявку на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій. Для цього потрібно заповнити персональні дані та вказати IBAN, міжнародний номер банківського рахунку. Цей номер можна дізнатись в особистому кабінеті або у застосунку Банку, де відкритий банківський рахунок людини», - повідомила Марина Лазебна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь