Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Травня, 2021 р., 14:54
     Сьогодні, 18  травня 2021 року,  відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури, молоді, фізкультури і спорту, з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг,  житлово-комунального господарства та комунальної власності  та  з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. На засіданні були присутні міський голова та його заступники, секретар міської ради, керівники і  працівники установ та структурних підрозділів міської ради. Члени комісій розглянули два  питання: "Про внесення змін та доповнень до рішення Благовіщенської міської ради від 22 грудня 2020 року №40 “Про бюджет Благовіщенської міської територіальної громади на 2021 рік” та "Про зміну структури КНП "Центр  первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради" та внесли свої пропозиції і висновки, рекомендувавши голові внести дані питання на розгляд сесії міської ради. 
18 Травня, 2021 р., 08:21
  Генеральною Асамблеєю ООН на 74-й сесії була прийнята Резолюція А/74/L.86 "Підвищення безпеки дорожнього руху у всьому світі" , відповідно до якої 2021-2030 роки проголошуються Другим Десятиліттям дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху.
17 Травня, 2021 р., 16:55
17 травня 2021 року  відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про переведення роботи терапевтичного відділення №2 у режим денного стаціонару поліклінічного відділення доповідав головний лікар КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради СЕМКО Леонід Михайлович. Згідно зведеної інформації з 8 по 17 травня 2021 року за результатами тестування  методом ПЛР з вісімнадцяти осіб у п’яти підтверджено COVID-19;  з 62  швидкісних тестів  позитивне підтвердження у 18 осіб; у терапевтичному відділенні  на лікуванні з діагнозом пневмонія перебуває 8 осіб; одужало 19 осіб; з пневмоніями поступило 4 особи та померла від COVID-19 одна особа. Зважаючи на зазначене, члени комісії проголосували за переведення роботи терапевтичного відділення №2 в режим денного стаціонару поліклінічного відділення.
17 Травня, 2021 р., 16:04
   Наповнення місцевого бюджету стало темою зустрічі голови Благовіщенської територіальної громади з працівниками управління фінансів та економічного розвитку міської ради і працівниками Благовіщенського відділення Гайворонської ОДПІ. Основним джерелом наповнення бюджету залишається земельний податок, єдиний податок та фіксований сільгоспподаток, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Віталій ДОВГОПОЛИЙ наголосив, що завдання відповідних організацій та структурних підрозділів полягає у забезпеченні надходжень податків, обов’язкових платежів до місцевого бюджету  і це є одним із пріоритетних напрямів роботи, а сучасний рівень інформаційних технологій дозволяє фахівцям державної фіскальної служби забезпечити максимально ефективний контроль за сплатою податків.
14 Травня, 2021 р., 14:50
  14 квітня 2021 року в міській раді відбулося спільне засідання постійних комісій Благовіщенської міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури, молоді, фізкультури і спорту та з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг,  житлово-комунального господарства та комунальної власності. На засіданні були присутні міський голова, заступник, керівники установ громади, працівники структурних підрозділів міської ради. Порядок денний засідання складався з наступних питань:
14 Травня, 2021 р., 10:46
  Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.
13 Травня, 2021 р., 08:50
   Україна – єдина держава не член ЄС, в якій на державному рівні відзначається День Європи. В Україні урочисті заходи проводять щорічно у третю суботу травня згідно з Указом Президента від 19 квітня 2003 року. Цього року День Європи в Україні припадає на 15 травня.
09 Травня, 2021 р., 10:45
     Сімдесят шоста весна прийшла із  великими і світлими святами для усіх жителів країни -  8 та 9 Травня, які водночас сумні і радісні. Щороку у ці дні ми згадуємо тих, хто виборов для нас мир, дав можливість народитися і жити, будувати майбутнє і радіти кожному дню. Завдяки полеглим на полях боїв у роки Другої світової війни, ветеранам, які повернулися додому, дітям війни країна вистояла перед нацистською навалою.
07 Травня, 2021 р., 15:40
День матері - одне з найбільш зворушливих свят року, тому що кожна людина несе в душі образ своєї мами. Саме мама є тим найдорожчим і світлим, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближчої і ріднішої! Материнство - це щастя і благословення, яке Бог дає людям. А ще велика відповідальність і важка праця!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь