Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
23 Березня, 2021 р., 17:20
              На сьогоднішньому позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій йшлося про оперативну ситуацію та стан вирішення проблемних питань протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території громади.
19 Березня, 2021 р., 09:17
   Із вдячністю вітаю вас із професійним святом. За будь-якої погоди люди  хочуть бачити вулиці і парки охайними, розчищеними від снігу, доріжки - посипаними від ожеледиці, алеї – освітленими, приміщення, в яких працюють, теплими і чистими. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.
18 Березня, 2021 р., 09:02
    Щиро вітаю вас із професійним святом! Робота податківців життєво необхідна для збалансованого функціонування економіки та зростання її фінансово-економічних потужностей. Ваші зусилля і праця забезпечують сьогодні не лише ефективну діяльність служби, а й подальші успішні перетворення в соціально-економічному розвитку країни, наведення порядку в розрахунках і платежах, наповненні бюджету, від вашої злагодженої та професійної роботи залежить добробут нашої країни.
12 Березня, 2021 р., 11:38
   12 березня 1944 року Благовіщенська земля була звільнена від нацистських окупантів. У цей день фронт Другої світової війни покинув наш мальовничий куточок. В той історичний  момент мир ще не настав, на долю наших земляків чекало чимало випробувань історією, однак Перемога наближалася з кожною хвилиною. З того пам’ятного дня минуло вже 77 років.
09 Березня, 2021 р., 10:23
            Тарас Шевченко. Це ім’я стало символом України. Його називають провісником  нового життя, народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому й залишив нащадкам духовний заповіт, що передається із покоління в покоління, від роду до роду. Духовну велич і красу українського слова він підніс на найвищу височінь. Український поет, художник, офортист, громадський діяч, просвітитель, популяризатор класичного мистецтва серед простого люду, основоположник нової української літератури -  Тарас Шевченко був, є і навіки залишиться найголовнішою особистістю у становленні нашої держави.
05 Березня, 2021 р., 14:19
        Надзвичайно приємно від усіх чоловіків Благовіщенської міської ради вітати вас зі святом весни і любові – Міжнародним жіночим днем!
02 Березня, 2021 р., 08:36
Днями відбулася робоча зустріч директора Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Ігоря Видойного з головним бухгалтером СТОВ «Родина» Вітою Майданюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь