Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Травня, 2021 р., 11:30
Громадська Асоціація «Союз – Чорнобиль «Оберіг» - одна із найчисельніших на території Благовіщенської територіальної громади і налічує на сьогодні 208 членів. Довгий час її очолював Чирка А. А., підіймаючи питання соціального захисту ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції на різних рівнях виконавчої влади. На жаль, у квітні громадська організація залишилася без свого керівника-побратима, смерть  Андрія Андрійовича стала непоправною втратою.
25 Травня, 2021 р., 14:08
       25 травня 2021 року за присутності керівників установ та організацій, працівників та керівників структурних підрозділів під головуванням міського голови відбулося позачергове одинадцяте засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Причиною зібрання засідання стало питання оздоровлення дітей у пришкільних таборах Благовіщенської міської територіальної громади з 01 червня 2021 року. Начальник відділу освіти та молоді міської ради Луценко Володимир Борисович ознайомив присутніх з можливістю оздоровлення дітей у пришкільних літніх  таборах та з проблемами, які унеможливлюють проведення відповідних заходів, зокрема, гостра распіраторна хвороба COVID-19. У результаті обговорення даного питання з метою запобігання поширенню гострої распіраторної хвороби COVID-19 серед учнів та персоналу вирішено визнати недоцільним роботу пришкільних таборів.
24 Травня, 2021 р., 15:18
                                                   Відповісти  на  90 запитань  із  цифрової  грамотності?  Легко! Ми  підтримуємо  ініціативу  Міністерства  цифрової  трансформації  з  навчання  цифрових  компетентностей.  Бо  цифрові  навички  сьогодні — це  як  вміти  писати,  читати  та  рахувати.  Тож  всією  командою  проходимо національний  тест  на  цифрову  грамотність  Цифрограм  2.0.
21 Травня, 2021 р., 15:13
 21 травня 2021 року у приміщенні  Центру дозвілля та культури Благовіщенської міської ради відбулося п’яте засідання сесії міської ради восьмого скликання. На засідання прибули 21 депутат, керівники установ та організацій, працівники структурних підрозділів та запрошені. Порядок денний сесії складався з наступних питань:
20 Травня, 2021 р., 16:36
              20 травня 2021 року відбулалося перед сесійне  засідання постійної комісії  з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи. На засідання вносились ряд питань, які пропонувалось розглянути членам комісії та запрошеним. В результаті 3-х годинного засідання рекомендовано міському голові внести на розгляд сесії міської ради наступні питання:
20 Травня, 2021 р., 13:21
У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу із зашифрованими оберегами та знаками. День вишиванки поки ще не офіційне і відносно молоде, але таке улюблене народне свято, яке відзначають у третій четвер травня. Цьогоріч свято випало на 20 травня та присвячене українській родині та родоводу.
20 Травня, 2021 р., 11:46
Відбулася нарада з діловодами Благовіщенської міської ради. Про заходи із забезпечення збору, відправки військовозобов’язаних та техніки на пункт збору районного територіального Центру комплектування та соціальної підтримки інформував перший заступник військового комісара з територіальної оборони Юрій ФІЛОНОВ.
19 Травня, 2021 р., 15:37
   Сьогодні, 19  травня 2021 року,  відбулося засідання   робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. На засіданні були присутні представники Благовіщенської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області, відділу обслуговування громадян (сервісного центру №11) ГУ ПФУ в Кіровоградській області, Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь