Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
07 Червня, 2021 р., 09:55
    З червня Мінцифра запускає Цифрограм для медичних працівників( https://osvita.diia.gov.ua/digigram).Цей тест розроблений також на основі європейської рамки цифрових компетентностей для громадян DigComp 2.1.,а саме Рамки цифрової компетентності для громадян України.
04 Червня, 2021 р., 15:14
          Відповідно до Закону України від 2 грудня 2020 року № 1019-IX  ‘‘Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження обігу підакцизних товарів, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння та посилення контролю за продажем таких товарів’’,   ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення виклали в новій   редакції, згідно якої значно зросли штрафи за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння.
03 Червня, 2021 р., 17:03
Біля адміністративного приміщення міської ради відбулося мирне зібрання громадян, ініційоване працівниками Благовіщенського НВК №1 відповідно до статті 39 Конституції України. Збори проводилися за участі працівників навчального закладу, жителів міста, міського голови Віталія Довгополого, заступника з питань діяльності  виконавчих органів ради Ліни Вербецької та начальника відділу освіти та молоді Володимира Луценка.
03 Червня, 2021 р., 10:52
02.06.2021 року Центр соціальних служб Благовіщенської міської ради організував тренінг для суб’єктів соціальної роботи, які працюють із вразливими категоріями населення. Тренінг проводився національними тренерами Благодійного фонду «Баварський дім, Одеса». Розглянуто питання епідситуації у світі, Україні та в Кіровоградській області зокрема. Особливу увагу приділено етичним та соціальним аспектам епідемії, стигмі і дискримінації уразливих груп населення, шляхам передачі ВІЛ, туберкульозу та вірусних гепатитів, діагностиці ВІЛ, ТБ, ВГ, профілактиці хімічної залежності та відпрацюванню навичок консультування на ВІЛ-інфекцію. До участі залучені працівники Центру соціальних служб, Служби у справах захисту дітей, відділу  праці та соціального захисту населення міської ради, Благовіщенського центру дитячої та юнацької творчості, Інклюзивно-ресурсного центру Благовіщенської міської ради, Благовіщенського РС філії ДУ «Центру пробації» в Кіровоградській області, Благовіщенського бюро правової допомоги та Благовіщенського професійного ліцею №11.
02 Червня, 2021 р., 08:59
Щороку 1 червня в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.
01 Червня, 2021 р., 15:58
Благовіщенський центр дитячої та юнацької творчості Благовіщенської міської ради провів свято для маленьких жителів територіальної громади «Щаслива країна дитинства». Діти весело та цікаво провели час, переглянувши концерт вихованців ЦДЮТ та взявши участь у майстер-класах з декоративно-прикладного мистецтва, у технікці малювання «Ебру», пленері з живопису, запускаючи квадрокоптер, моделі ракет, планерів. На туристичній локації учасники свята навчилися долати смугу перешкод, розкладати палатку, приміряти спальний мішок, в'язати туристичні вузли.
01 Червня, 2021 р., 11:09
    Члени правління Асоціації міст України  одноголосно ухвалили Рішення, в якому висловлена позиція категоричної непідтримки законопроєктів №4561 та №4562 як таких, що шкодять місцевому самоврядуванню і не забезпечують досягнення поставленої мети.
01 Червня, 2021 р., 08:32
Депутатський корпус, виконавчий комітет, старости Благовіщенської міської ради вітають юних жителів територіальної громади зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!
27 Травня, 2021 р., 15:43
    26-27 травня 2021 року,  відбулося засідання спостережної комісії. На засіданні були присутні представники громадських організацій «Спілка учасників бойових дій антитерористичної операції м. Благовіщенське та Благовіщенського району», «Благовіщенської районної організації ветеранів України», «Ульяновська районна спілка воїнів – інтернаціоналістів всіх поколінь», Незалежної релігійної організації Християн Віри Євангілійської «Спасіння» м. Благовіщенське, Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, центру соціальних служб міської ради,  ТВБВ 10010/095 АТ «Ощадбанк».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь