Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
22 Квітня, 2021 р., 16:20
  У Благовіщенській лікарні встановили сучасний дизельний генератор, який здатний у разі аварійного відключення електрики забезпечити операційний блок хірургічного відділення, палату інтенсивної терапії, пологове відділення, рентген-кабінет, лабораторію, приймальне відділення та 2 відділення лікарні для лікування хворих, які потребують кисневої підтримки, електроенергією. Сучасну  енергоустановку потужністю 60 Кв/год. з  автоматичною системою пуску, яка забезпечить енергією головний корпус лікарні у випадку відключення його від мережі, придбано за підтримки Доктора Йозефа Ціглера. Загальна вартість дизель-генератора 15 500 €, 13 600 € була перерахована  благодійником, решта оплачена за кошти лікарні. Тепер, дякуючи Доктору Ціглеру, який впродовж багатьох років дуже суттєво допомагає нашій медичній установі, лікарня не залежить від примх погоди і завжди буде зі світлом. Лікарі можуть спокійно безперебійно виконувати свою головну задачу - рятувати життя людей.
20 Квітня, 2021 р., 11:58
  На позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 19 квітня ц.р., йшлося про оперативну ситуацію та стан захворюваності населення на коронавірусну інфекцію на території  Благовіщенської міської територіальної громади та про продовження режиму роботи навчальних закладів Благовіщенської міської територіальної громади. За зведеною інформацією по закладам охорони здоров’я Благовіщенської міської ради з 10 по 16 квітня 2021 року  зареєстровано було 20 хворих осіб з підтвердженим методом ПЛР-дослідження діагнозом  COVID-19. 
09 Квітня, 2021 р., 15:28
        09 квітня 2021 року в приміщенні Центру культури та дозвілля  відбулося  четверте засідання сесії міської ради восьмого скликання. На засіданні були присутні старости, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, установ та організацій. Депутати розглянули наступні питання:
07 Квітня, 2021 р., 13:31
          Сьогодні відбулося передсесійне засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку за участі міського  голови, секретаря, заступників голови, керівників структурних підрозділів міської ради,  керівників установ та організацій громади. На засідані розглянуто наступні питання:
06 Квітня, 2021 р., 15:29
 Сьогодні, 06  квітня 2021 року, відбулося засідання постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг, житлово-комунального господарства та комунальної власності Благовіщенської міської ради. На засіданні були присутні керівники та  працівники структурних підрозділів, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, доповідаючі.
06 Квітня, 2021 р., 11:58
06 квітня 2021 р. відбулося засідання постійної комісії з  питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури, молоді, фізкультури та спорту міської ради. На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретар міської ради та керівники установ та підприємств.
05 Квітня, 2021 р., 16:54
На позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій йшлося про оперативну ситуацію та стан захворюваності населення на коронавірусну інфекцію COVID-19 на території Благовіщенської міської територіальної громади. За інформацією головного лікаря КНП «Благовіщенська лікарня» Леоніда СЕМКА, за період з 27 березня по 05 квітня 2021 р. відібрано матеріали для дослідження методом ПЛР у 109 осіб, із них у 49 осіб підтверджено коронавірусну інфекцію. У терапевтичному відділенні на лікуванні з діагнозом пневмонія перебуває 36 жителів територіальної громади. За останні три доби госпіталізовано 14 осіб. Ситуація ускладнюється тим, що все більше хворих потребують кисневої підтримки.
02 Квітня, 2021 р., 13:26
2 квітня 2021 року відбулося передсесійне засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, агропромислового комплексу та земельних відносин й охорони природи. Члени комісії розглянули наступні питання:
31 Березня, 2021 р., 13:18
31 березня 2021 року відбулося передсесійне засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики. Члени комісії обрали секретаря та заступника комісії, розглянули питання Про визначення Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Благовіщенської міської ради – інформувала Марина ПОБЕРЕЖЕЦЬ, - начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Благовіщенської міської ради; Про преміювання працівників Благовіщенської міської ради, - інформував Олександр ПАНАСЮК, - головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи міської ради; Про внесення змін до Додатку 1 рішення Благовіщенської міської ради від 03.02.2021 р. № 70 «Про зміну структури Благовіщенської міської ради, затвердження структур її виконавчих органів та затвердження структур комунальних підприємств Благовіщенської міської ради» - інформувала Тетяна КОПІЄВСЬКА,- секретар міської ради. Також Олександр ПАНАСЮК довів до відома членів комісії про зміни у законодавстві (Закон про запобігання корупції та Закон про місцеве самоврядування) стосовно конфлікту інтересів, який виникає у депутатів під час голосування за те чи інше рішення.
25 Березня, 2021 р., 16:16
 25 березня 2021 р. відбулося чергове засідання  виконавчого комітету Благовіщенської міської ради під головуванням Благовіщенського міського голови Віталія ДОВГОПОЛОГО. Члени виконкому  розглянули усі питання порядку денного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь