Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
15 Лютого, 2023 р., 09:34
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та річниця виведення радянських військ з Афганістану.
14 Лютого, 2023 р., 14:15
    Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи. На засіданні розглянуто 52 питання земельного характеру, які рекомендовано Благовіщенському міському  голові внести на розгляд сесії міської ради.
04 Лютого, 2023 р., 07:48
Майже рік Україна б’ється проти лютого ворога. У нас єдина мета – вигнати ворога з української землі.
29 Січня, 2023 р., 09:01
29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.
26 Січня, 2023 р., 13:21
Надзвичайно важкий час проживає нині наша країна, але українці показали свою незламність і наперекір усьому об’єднуються, підтримують один одного. На допомогу приходять і небайдужі люди з-за кордону. Черговим підтвердженням цьому стала гуманітарна допомога, яку допоміг організувати Володимир Якович Лейнвебер з  Німеччини: племінник нашого земляка з Йосипівки Віталія Чірьєва. З початку війни Володимир Якович неодноразово збирав і відправляв допомогу: продукти харчування, ліки, одяг тощо. Цього разу він допоміг забезпечити п’ять установ нашої громади генераторами.
26 Січня, 2023 р., 13:19
26 січня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради, на якому розглянуто ряд питань та прийнято по них відповідні рішення. Члени виконкому заслухали інформації начальника управління фінансів та економічного розвитку міської ради Тетяни Плутарєвої «Про роботу управління фінансів та економічного розвитку Благовіщенської міської ради»; начальника відділу культури, туризму та спорту міської ради Андрія Куцерди «Про стан виконання Програми з охорони та збереження об’єктів культурної спадщини на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки у 2022 році»; головного лікаря КНП «Благовіщенська лікарня» Леоніда Семка  «Про фінансово-господарську діяльність комунального некомерційного підприємства «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради у 2022 році»; начальника загального відділу Благовіщенської міської ради Олександра Стаха «Про роботу виконавчого комітету міської ради із зверненнями громадян за 2022 рік». Головний спеціаліст Служби у справах дітей Благовіщенської міської ради Олена Русавська інформувала з ряду питань, які стосуються неповнолітніх дітей. Розглянуто також інші питання, зокрема, протоколи про адміністративні правопорушення – інформувала секретар міської ради Світлана Доценко, затверджено комісію з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Благовіщенської міської територіальної громади та комісію з питань узгодження заборгованості в різниці між тарифами, встановленими в економічно обґрунтованому розмірі, та такими, які фактично застосовувались в опалювальному періоді 2022/2023 років на території Благовіщенської міської ради та інші.
25 Січня, 2023 р., 17:19
Скорботні сльози знову навертаються на очі. 23 січня 2023 року поблизу села Садове Херсонської області відійшов у вічність військовослужбовець, житель села Йосипівка Гонтюк Олександр Іванович.
22 Січня, 2023 р., 14:13
Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Акт Злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі. Він увінчав соборницькі прагнення українці.
20 Січня, 2023 р., 13:51
     20 січня 2023 року відбулося позачергове засідання двадцять шостої сесії Благовіщенської міської ради. Депутати затвердили зміни та доповнення до  бюджету міської територіальної громади на 2023 рік, Програму відшкодування різниці між тарифами, встановленими в економічно обґрунтованому розмірі на опалювальний період 2022/2023 років, та такими, які фактично застосовувалися в опалювальному періоді 2022/2023 років на послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ Благовіщенської міської територіальної громади, які надаються ПП “АВКУБІ”, Програму відшкодування Благовіщенському міському підприємству „Комунальник“ різниці в тарифах на послугу з вивезення рідких побутових відходів на 2023 рік,  а також  Програму соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023 рік.  На баланс Комунального підприємства  "Комсервіс" Благовіщенської міської ради передано комунальне майно.  
20 Січня, 2023 р., 13:47
    Відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг, житлово-комунального господарства та комунальної власності. На засіданнях розглянуто п’ять питань, зокрема зміни та доповнення до бюджету міської територіальної громади на 2023 рік, проекти Програм  та питання управління майном комунальної власності, які запропоновано внести на розгляд сесії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь