Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
26 Листопада, 2022 р., 16:27
Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. У 2006-му Законом України Голодомор 1932-1933 років визнаний геноцидом Українського народу.
25 Листопада, 2022 р., 13:22
Для України 1932-1933 роки стали часом національної катастрофи, яка поставила націю на межу зникнення. Жорстокість Голодомору полягає перш за все в тому, що голод не був наслідком стихійного лиха або неврожаю, він став результатом цілеспрямованої політики московського тоталітарного режиму. Шляхом насильницького вилучення продовольства, блокади сіл і цілих районів, заборони виїзду за межі охопленої голодом України, згортання сільської торгівлі, репресій проти незгодних московський режим створив для частини українців умови, які були несумісні із життям, і тим самим вчинив злочин геноциду.
25 Листопада, 2022 р., 09:37
23 листопада 2022 року відбулося двадцять третє позачергове засідання сесії міської ради  восьмого скликання. Депутати розглянули два питання порядку денного: «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Благовіщенської міської ради  на 2023 рік», - інформувала секретар міської ради Тетяна Копієвська, та «Про внесення змін та доповнень до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2022 рік», - інформувала начальник управління фінансів та економічного розвитку міської ради Тетяна Плутарєва. З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.
25 Листопада, 2022 р., 09:36
23 листопада відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики. Члени комісій прийняли відповідні рекомендації.
24 Листопада, 2022 р., 22:28
Війна ні на хвилину не дає забути про себе. Вона безжально забирає найдорожче - життя. Благовіщенська громада втратила земляка-Героя. 20 листопада, захищаючи країну, у важких боях на Донеччині,  загинув житель Данилової Балки Толпов Анатолій Олександрович.
21 Листопада, 2022 р., 11:22
21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи, в пам'ять Героїв, які загинули в боротьбі за свободу і незалежність нашої держави. З нагоди його відзначення керівники міської ради поклали квіти до пам’ятного знака Борцям за волю України та вшанували пам’ять загиблих Героїв, які захищали Україну за часів Майдану та на сході України, хвилиною мовчання.
21 Листопада, 2022 р., 11:21
Дев’ята річниця Революції Гідності, на жаль, відбудеться в умовах війни - масштабної агресії росії. Українці, які стояли на Майдані у 2014 році, сьогодні зі зброєю в руках на фронті захищають рідну землю.
20 Листопада, 2022 р., 09:02
У День працівників сільського господарства маю нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Завдяки вашим працьовитим золотим рукам, мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство.
19 Листопада, 2022 р., 16:37
Важкі дні для України, трагічні місяці: болісні, повні сліз і горя... Війна продовжується ціною людських життів. Болісна звістка прийшла і в нашу громаду: захищаючи країну від ворога, звільняючи від руської орди Херсонщину загинув наш земляк Вершигора Володимир Віталійович.
11 Листопада, 2022 р., 14:09
Нещодавно у нашій громаді з’явився новий автомобіль для надання екстреної медичної допомоги, який є важливою складовою швидкого та якісного реагування на виклики(https://blagovischenska-gromada.gov.ua/news/1668168506/). Втім перешкодою для цього є недотримання жителями громади Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах. Деякі вулиці вже стали непридатними для проїзду транспорту, і справа не лише у дорожньому покритті, а й у великій кількості гілля, яке нависає над проїжджою частиною. Енергопідприємства неодноразово попереджають про те, що організовувати та здійснювати роботи з належного утримання дерев (і не лише тих, які висаджені в охоронних зонах ПЛЕП) мають їхні власники. Ігнорування необхідності розчищення зелених насаджень, низько розташовані гілки створюють загрозу знеструмленню цілого населеного пункту та невчасному прибуттю медичного чи пожежно-рятувального автомобілів, неможливість проїзду спецтехніки для розчищення доріг від снігу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь