Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
11 Листопада, 2022 р., 14:02
Автопарк КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області КОР” поповнився автомобілем екстреної медичної допомоги типу В. Завдяки новому авто поліпшиться якість та доступність до екстреної медичної допомоги  населенню нашої громади. На відміну від автівок, якими медичні працівники виїздили на виклики, цей автомобіль оснащений сучасним обладнанням для надання екстреної медичної допомоги на долікарняному етапі. Є все, щоб під час транспортування хворого до лікарні зберегти життєвоважливі функції і вчасно доставити до лікувального закладу: сучасні засоби при травмуванні (шини, імобілізаційний матрац, що приймає форму людини, засіб для безпечного витягування постраждалих з автомобіля при ДТП), дефибрилятор для відновлення серцевої діяльності, сучасний апарат ЕКГ з можливістю передати кардіограму до консультації з кардіологами для вчасної діагностики інфаркту, ларингоскоп для відновлення прохідності дихальних шляхів, кисневе обладнання, що наразі дуже актуально, пульсоксиметр, пристрій для нагріву внутрішньовенних  розчинів, пристрій який дає можливість дотримання точних доз введення ліків довенно та інші засоби.
10 Листопада, 2022 р., 20:29
Наші бійці захищають рідну землю та воюють за те, щоб українці зберегли свою ідентичність, свою національну культуру та заявили про неї всьому світу як народ-переможець. Свій фронт – мистецький тримають і працівники культури, надихаючи нас і підбадьорюючи.
10 Листопада, 2022 р., 19:25
9 листопада своє професійне свято відзначили працівники культури та майстри народного мистецтва. Саме вони дарують людям радість, спонукають до прекрасного, надихають до творчості та примножують нашу культурну спадщину. Музика, хореографія, музейна та бібліотечна справи живуть і працюють на Перемогу, кожен на своєму фронті.  З початком війни працівники культури стали в ряди волонтерів.
09 Листопада, 2022 р., 15:29
Сьогодні у Благовіщенському відбувся другий благодійний концерт в рамках мистецького проєкту Blago Fest на підтримку Збройним Силам України. Своїм творчим доробком ділилися естрадно-духовий колектив «Ретро», який нещодавно підтвердив високе звання народного, та учениця Благовіщенської школи мистецтв Єлизавета Литвин.
06 Листопада, 2022 р., 09:03
Запрошуємо жителів та гостей Благовіщенської громади 9 листопада 2022 року  завітати до Благовіщенського будинку культури та долучитися до мистецького проекту Blago Fest на підтримку Збройним Силам України. Початок о 12.00.
06 Листопада, 2022 р., 09:02
З початком повномасштабного вторгнення перед соціальною сферою постали нові виклики, а основним заданням працівників соцзахисту стало надання допомоги всім, хто цього потребує, зокрема, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, втекли від війни в інші куточки нашої держави. Українці платять високу ціну, щоб жити на своїй землі. Наша громада прийняла понад чотири тисячі переселенців. Це не просто статистика, а людські долі…
04 Листопада, 2022 р., 20:21
За ініціативи директора Благовіщенського історичного музею, за участі колективів та окремих виконавців Центру культури і дозвілля Благовіщенської міської ради, Благовіщенської школи мистецтв відділ культури, туризму та спорту Благовіщенської міської ради започаткував мистецький проєкт Blago Fest на підтримку Збройним Силам України. Проєкт проходить під гаслом «Допоможемо разом! Разом Переможемо!».
02 Листопада, 2022 р., 14:46
Відділ культури, туризму та спорту Благовіщенської міської ради за ініціативи директора Благовіщенського історичного музею та участі Благовіщенської школи мистецтв, Центру культури і дозвілля Благовіщенської міської ради започаткував мистецький проєкт Blago Fest на підтримку Збройним Силам України. Проєкт проходитиме під гаслом «Допоможемо разом! Разом Переможемо!».
28 Жовтня, 2022 р., 15:48
З метою зменшення навантаження на енергетичну систему України, відповідно до доручення начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації від 12 жовтня 2022 року № 01-26/140/0.1 та розпорядження міського голови від 28.10.2022 р. №187-р «Про внесення змін до Правил внутрішнього трудового розпорядку для працівників Благовіщенської міської ради» у Благовіщенській міській раді з 31 жовтня 2022 року по 24 березня 2023 року змінено графік роботи працівників. А саме: понеділок - п’ятниця з 08 год. 00 хв. до 16 год. 15 хв. з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 15 хв, субота, неділя – вихідний.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь