Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
26 Грудня, 2022 р., 15:10
Запрошуємо жителів територіальної громади 28 грудня 2022 року відвідати благодійну акцію «Добро на Різдво», яка проводитиметься у формі ярмарку. Місце проведення: м. Благовіщенське, вул. Героїв України, біля Файномаркету (центр міста). Початок о 09.00.   Діти і дорослі, майстри та майстрині декоративно-ужиткового мистецтва пропонуватимуть новорічний декор, іграшки, сувеніри, обереги, смаколики… Виручені від продажу кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України, зокрема, на придбання речей, які зігріють захисників у зимовий період.   За додатковою інформацією звертатися за телефоном 0979885915.
25 Грудня, 2022 р., 09:03
Щиро вітаю усіх жителів територіальної громади, які відзначають сьогодні Різдво Христове!
24 Грудня, 2022 р., 16:51
Невтомні наші військові, приклад мужності і незламності, вже десятий місяць боронять країну, звільняють її від ворога, який приніс горе та біль. Вони сильні духом і вірою у Перемогу. Вони – наша гордість.  
24 Грудня, 2022 р., 15:33
Хто найбільше чекає різдвяних та новорічних свят? Звичайно, діти. Для малечі це час веселощів і подарунків. «Різдвяну подорож» для діток, які віднедавна живуть в Благовіщенському, адже змушені були залишити свій дім через війну, влаштувала благодійна організація ХВЄ «Спасіння» разом із Благовіщенським будинком культури та Благовіщенською бібліотекою для дорослих. Ведучі заходу, одним із яких був літачок Сем, розважали маленьких гостей свята цікавими іграми, руханками, співанками, загадками та розповіли про історію святкування Різдва. Ну і, звичайно ж, яке свято без подарунків! Задоволена дітвора, набавившись і познайомившись з новими друзями, поспішала в них заглянути.
24 Грудня, 2022 р., 15:03
Зустрічати новорічно-різдвяні свята 2023 року, на жаль, доводиться не з гарним настроєм. Надзвичайно важко нашим військовим гнати ворога з України. Не зважаючи на всю складність ситуації, вони не втрачають оптимізму і виборюють для усіх нас Перемогу. 
22 Грудня, 2022 р., 09:27
Цьогоріч професія енергетика стала однією з найважливіших в країні. Попри численні атаки ворога на об’єкти критичної інфраструктури ви продовжуєте робити усе можливе для того, щоб у наших домівках було світло. Щиро дякую вам за невпинну працю.
21 Грудня, 2022 р., 15:39
21 грудня 2022 року відбулося пленарне засідання двадцять четвертої сесії Благовіщенської міської ради. Депутати затвердили  бюджет міської територіальної громади на 2023 рік, Програми підтримки комунальних некомерційних підприємств міської ради «Благовіщенська лікарня» та «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та фінансові плани зазначених підприємств на 2023 рік, цільову Програму заходів національного спротиву, підтримки заходів мобілізаційної підготовки, мобілізації, призову на строкову військову службу, військову службу за контрактом, територіальної оборони Благовіщенської міської ради на 2023-2024 роки. Встановлено розмір батьківської плати за харчування в дошкільних навчальних закладах та затверджено категорії дітей, батьки яких звільняються від батьківської плати за харчування або яким зменшено розмір плати за харчування на 50 відсотків.  Затверджено план роботи міської ради на наступний рік. Опрацьовано ряд земельних питань. Загалом депутати розглянули 69 питань, з яких прийняли відповідні рішення.
21 Грудня, 2022 р., 09:50
             Відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, з питань промисловості, підприємництва, сфери послуг, житлово-комунального господарства та комунальної власності, з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи та з питань, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту населення, культури, молоді, фізкультури і спорту. Розглянуті питання рекомендовано внести на сесію міської ради.
21 Грудня, 2022 р., 08:04
У рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Швидке реагування для підтримки дітей та їх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, постраждалих від війни в Україні»  у Благовіщенській бібліотеці для дорослих з грудня 2022 року по березень 2023 року щочетверга будуть відбуватися засідання «Батьківського клубу», участь у яких можуть брати батьки, дідусі, бабусі, діти.
20 Грудня, 2022 р., 12:08
Новорічно-різдвяні свята – казковий час здійснення бажань. Цьогорічна мрія українців - одна на всіх: мир. Наші військові з усіх сил наближають Перемогу, а ми маємо їм у цьому допомагати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь