Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
19 Грудня, 2022 р., 08:58
Від щирого серця вітаю вас з Днем Святого Миколая Чудотворця – світлим і радісним святом, яке першим приходить до нас, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового року. У цей день кожен з нас вірить в диво та молиться про здійснення найзаповітнішої мрії. Нехай Святий Миколай принесе на Україну мир та злагоду, добробут і здоров'я для кожного, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя. Нехай Боже благословення не омине жодної родини.
15 Грудня, 2022 р., 14:30
 З метою організації надання допомоги населенню у разі критичних проблем з електропостачанням, відсутністю тепла, водопостачання, мобільного зв’язку та збоїв у роботі мережі Інтернет на території Благовіщенської міської територіальної громади створено одинадцять Пунктів незламності на базі міської ради та два на базі Державної служби з надзвичайних ситуацій, які функціонують у цілодобовому режимі. Дані Пункти забезпечені найнеобхіднішим: продуктами харчування, водою, засобами гігієни, щоб люди, у випадку «блекауту», могли зігрітись, зарядити телефони, дізнатися останні новини.
14 Грудня, 2022 р., 13:43
14 грудня вся Україна вшановує героїв-учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції, що сталася у 1986 році. Ця дата була обрана не випадково. 36 років тому у цей день відбулася значима подія, яка поклала початок утихомирення прихованої небезпеки: в експлуатацію здали об’єкт «Укриття» – саркофаг, який забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному четвертому реакторі Чорнобильської АЕС.
14 Грудня, 2022 р., 09:01
14 грудня в Україні особлива дата, адже у цей день вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Низький уклін, особлива шана й повага усім тим, хто на страх і ризик пішов тоді у ядерний вогонь, рятуючи людські життя. Щиро дякуємо всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи за виявлений героїзм, самовідданість та мужність.
07 Грудня, 2022 р., 09:02
Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!
06 Грудня, 2022 р., 16:02
День Збройних Сил України сьогодні ми зустрічаємо в особливих умовах. Сотні тисяч солдатів і офіцерів, серед яких і наші земляки, зараз на передовій  героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках, женуть ворога з української землі. Це справжній подвиг, одна із найбільш благородних місій: захищати свій народ.
06 Грудня, 2022 р., 10:43
Зі словами привітань і вдячності звертаюся до тих, хто виконував і виконує військовий обов’язок перед державою і став на боротьбу з ворогом. Ми всі добре знаємо, що найцінніше – це мир і життя. Спокій і стабільність стали благами, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Ми щиро поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, хто боронить спокій матерів і дітей; вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали життя за українську землю. Бажаю всім військовослужбовцям повернутися живими і неушкодженими до своїх родин, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я.
05 Грудня, 2022 р., 11:07
Шановні жителі територіальної громади, вітаю вас з Днем волонтера. Усі ви стали надійним тилом для наших Збройних Сил України, людей, які змушені були покинути свої домівки, вашу працю неможливо оцінити в жодному еквіваленті. Ви - сила, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування. Розумію, яка важка робота стоїть за вашими щоденними доброчинностями. Спасибі, що і в час війни не забуваєте про головне – творити хороші справи, дарувати надію, за ваші великі серця, прагнення зробити світ кращим. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Здоров’я вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності!
02 Грудня, 2022 р., 10:20
Упродовж жовтня цього року серед колективів та солістів сільських клубних закладів Благовіщенської територіальної громади проходив фестиваль патріотичної пісні «В серці моїм Україна». Наш край – місцина надзвичайно талановитих і співучих людей. Тож представлені музичні композиції журі оцінювали у різних номінаціях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь