Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
21 Липня, 2022 р., 08:38
Благовіщенська міська територіальна громада продовжує своє протистояння російському агресору в повномасштабній війні, яку підло та підступно розпочав путін.
20 Липня, 2022 р., 13:46
Відбулися передсесійні засідання постійних комісій міської ради з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи та з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. Члени комісій обговорили питання, які пропонується внести на розгляд чергової двадцять першої сесії.
18 Липня, 2022 р., 16:36
Клубні заклади, бібліотеки Благовіщенської громади гостинно приймають дітей, школярів та молодь для цікавого і змістовного дозвілля. У  сільських будинках культури і клубах діти щоденно грають в теніс, більярд, шашки. До Дня Державності України відбулися змагання з настільного тенісу у Кошароолександрівському клубі. Переможці нагороджені грамотами та подарунками.
15 Липня, 2022 р., 16:14
Чорні дні для України: трагічні, болісні, повні сліз і горя... Війна продовжується ціною людських життів. Невимовно болісна звістка прийшла і в нашу громаду: захищаючи країну від ворога, звільняючи від руської орди загинув житель села Дельфінове Вацюк Денис Дмитрович.
13 Липня, 2022 р., 12:00
Радник Голови Асоціації міст України з муніципальних питань Оксана Продан розповіла про співпрацю органів місцевого самоврядування, центральної влади та міжнародних партнерів для відродження України ще більш успішною, ніж до війни, про різні повноваження та обов’язкові умови для залучення міжнародного фінансування, про необхідність розвитку культури, економіки та безпекових рішень для України після Перемоги.
11 Липня, 2022 р., 16:35
Заклади культури, бібліотеки територіальної громами, Центр дитячо-юнацької творчості продовжують роботу з організації та проведення різноманітних заходів задля змістовного дозвілля дітей, можливості весело та з користю проводити вільний час, опановувати нові знання і навички.
07 Липня, 2022 р., 14:17
 07 липня 2022 року о 10.00 у залі засідань Благовіщенської міської ради відбулися громадські слухання та засідання архітектурно-містобудівної ради під головуванням  начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Благовіщенської міської ради Архіпова О. С.
05 Липня, 2022 р., 16:49
Відбулося чергове одинадцяте засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради, на якому заслухано ряд питань та прийнято рішення: Про стан надходжень місцевих податків і зборів до бюджету у І півріччі 2022 року;  Про внесення змін до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2022 рік; Про роботу освітніх закладів Благовіщенської міської територіальної громади у 2021/2022 роках; Про внесення змін до додатку 2 Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради; Про затвердження змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради; Про надання дозволу на здійснення правочину; Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ Благовіщенської міської територіальної громади, які надаються ПП «АВКУБІ»; Про надання дозволу на видалення зелених насаджень; Про визначення організатора конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Благовіщенської міської територіальної громади; Про стан виконавської дисципліни; Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ півріччя 2022 року; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 27 травня 2021 року №83; Про розгляд протоколів про адміністративні правопорушення; Про внесення змін до Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Благовіщенської міської ради; Про затвердження висновку про доцільність призначення опікуном.
05 Липня, 2022 р., 15:30
     В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!
05 Липня, 2022 р., 10:33
Відповідно до пункту 25 частини другої статті 15 Закону України  від 12 травня 2015 року № 389-VIII «Про правовий режим воєнного  стану», пункту 3 Указу Президента України від 24 лютого 2022 року  № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» та на виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної військової  адміністрації від  30 березня 2022 року № 192-р «Про заборону  у Кіровоградській області відвідування лісів населенням  і в’їзду до них  транспортних засобів та іншої  техніки на час дії правового режиму  воєнного  стану», з метою  запобігання реальній загрозі виникнення  пожеж  у лісах  і мінімалізації їх наслідків та забезпечення виконання заходів правового режиму воєнного стану, заборонено у Кіровоградській області  відвідування населенням лісів і в’їздів до них (крім транспортних шляхів) транспортних  засобів  та іншої техніки, за винятком військових, поліцейських, рятувальників, органів виконавчої влади,  місцевого самоврядування та лісівників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь