Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
25 Липня, 2022 р., 18:08
Благовіщенська громада отримала болючу звістку з фронту: захищаючи країну, у Херсонській області загинув житель села Кам’яна Криниця Довгополий Богдан Леонідович.У перший же день повномасштабного вторгнення Богдан Леонідович пішов боронити країну від окупантів, адже був вірний військовому і громадянському обов’язку.
22 Липня, 2022 р., 15:55
Відбулося чергове двадцять перше засідання сесії Благовіщенської міської ради, на якому депутати розглянули 21 питання та прийняли 20 рішень. Заслухали хід виконання Програми «Цукровий діабет» на 2021-2023 роки; погодили намір продовження договору оренди без проведення аукціону; передали шкільний автобус на баланс Благовіщенського академічного ліцею «Лідер»; внесли зміни до Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки. Розглянуто ряд бюджетних питань, зокрема здійснено секвестр бюджету, та земельних питань.
21 Липня, 2022 р., 08:47
 Благовіщенська міська рада інформує про початок прийняття пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, тупиків, проїзду у населених пунктах громади з метою  закріплення місцевих топонімів, увічнення пам’яті людей і подій, пов’язаних з історією України та Благовіщенської міської територіальної громади, врахування загальних інтересів, географічних, історичних та місцевих традицій. Пропонуються для перейменування наступні топоніми:
21 Липня, 2022 р., 08:38
Благовіщенська міська територіальна громада продовжує своє протистояння російському агресору в повномасштабній війні, яку підло та підступно розпочав путін.
20 Липня, 2022 р., 13:46
Відбулися передсесійні засідання постійних комісій міської ради з питань містобудування, будівництва, АПК та земельних відносин й охорони природи та з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. Члени комісій обговорили питання, які пропонується внести на розгляд чергової двадцять першої сесії.
18 Липня, 2022 р., 16:36
Клубні заклади, бібліотеки Благовіщенської громади гостинно приймають дітей, школярів та молодь для цікавого і змістовного дозвілля. У  сільських будинках культури і клубах діти щоденно грають в теніс, більярд, шашки. До Дня Державності України відбулися змагання з настільного тенісу у Кошароолександрівському клубі. Переможці нагороджені грамотами та подарунками.
15 Липня, 2022 р., 16:14
Чорні дні для України: трагічні, болісні, повні сліз і горя... Війна продовжується ціною людських життів. Невимовно болісна звістка прийшла і в нашу громаду: захищаючи країну від ворога, звільняючи від руської орди загинув житель села Дельфінове Вацюк Денис Дмитрович.
13 Липня, 2022 р., 12:00
Радник Голови Асоціації міст України з муніципальних питань Оксана Продан розповіла про співпрацю органів місцевого самоврядування, центральної влади та міжнародних партнерів для відродження України ще більш успішною, ніж до війни, про різні повноваження та обов’язкові умови для залучення міжнародного фінансування, про необхідність розвитку культури, економіки та безпекових рішень для України після Перемоги.
11 Липня, 2022 р., 16:35
Заклади культури, бібліотеки територіальної громами, Центр дитячо-юнацької творчості продовжують роботу з організації та проведення різноманітних заходів задля змістовного дозвілля дітей, можливості весело та з користю проводити вільний час, опановувати нові знання і навички.
07 Липня, 2022 р., 14:17
 07 липня 2022 року о 10.00 у залі засідань Благовіщенської міської ради відбулися громадські слухання та засідання архітектурно-містобудівної ради під головуванням  начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Благовіщенської міської ради Архіпова О. С.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь