Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
29 Вересня, 2022 р., 13:56
       Сьогодні, 29 вересня, у приміщенні Центру культури та дозвілля відбулося  засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради.
26 Вересня, 2022 р., 13:23
          23 вересня 2022 року гостинно відчинив двері Синьківський сільський будинок культури, зустрічаючи учасників та гостей восьмого етапу благодійного мистецько-патріотичного марафону «Україна незламна» в підтримку Збройних Сил України. Вкотре мобільна група відділу культури  та місцеві аматори мовою мистецтва демонстрували  любов до України, патріотизм і незламність наших захисників і захисниць. На заході були присутні представники органів місцевого самоврядування Ю.М. Литвинюк, Л.В.Мазур, яка звернулася до односельчан з промовою.
22 Вересня, 2022 р., 15:21
22 вересня щорічно в Україні відзначається День партизанської слави. Раніше цього дня згадували партизанів Другої світової війни. Але сьогодні, воюючи з російським агресором, багато партизан з'явилося серед наших співвітчизників. Ці хоробрі люди протистоять озброєним солдатам на тимчасово окупованих територіях.
17 Вересня, 2022 р., 12:48
Професія рятувальника важка і небезпечна. Ви завжди там, де потрібна допомога. Де б не сталася надзвичайна ситуація, що може забрати людські життя, рятувальники негайно вирушають на допомогу.
16 Вересня, 2022 р., 18:43
Неймовірно довгі вже майже сім місяців триває війна українського народу за свою землю, за свою волю, за можливість жити у рідній країні. І ціна цього простого бажання – життя людей. Тисячі життів… Багатьох посмішок ми вже не побачимо, з багатьма не привітаємося, вони стали ангелами, залишившись живими у тому, минулому житті, що було до війни.
15 Вересня, 2022 р., 10:23
    14 вересня 2022 року Даниловобалківська громада гостинно зустріла учасників та гостей сьомого етапу благодійного мистецько-патріотичного марафону на підтримку Збройних Сил України «Україна незламна!».  Захід приурочений доленосним державним подіям України, які засвідчують наш шлях до утвердження  суверенної держави. До присутніх звернувся староста Даниловобалківського старостинського округу Володимир Звенигородський.
10 Вересня, 2022 р., 10:39
        9 вересня 2022 року Шамраївський СБК зустрічав учасників та гостей шостого етапу благодійного мистецько-патріотичного марафону на підтримку Збройних Сил України «Україна незламна!».  Захід приурочений доленосним державним подіям України, які засвідчують наш шлях до утвердження  суверенної держави. На марафоні був присутній  староста Шамраївського старостинського округу Віктор Данько.         Ідейною метою концертної програми учасників благодійного марафону є підтримка, формування патріотизму, національної свідомості жителів громади засобами мистецького впливу. Учасники марафону: викладачі та учні Благовіщенської школи мистецтв - вокальний квартет «Азалія» ( керівник Світлана Руденко), Оксана.Коледа,  Єлизавета Литвин;  колективи та солісти Благовіщенського міського будинку культури - квартет «Акорд»(керівник Володимир Батенко), Людмила Шапаренко, Сергій Тарасенко; аматорські колективи Шамраївського СБК – фольклорний гурт «Калина» (керівник Сергій Тарасенко), хореографічний колектив «Маргаритки» (керівник Маргарита Кухарчук), солістка Богдана Мовчан; ведучі заходу Світлана Красота та Андрій Куцерда.    Гостей та учасників заходу об’єднав не лише мистецько-патріотичний марафон, а й підтримка наших захисників, - жителі Шамраєвого долучилися до збору коштів для ЗСУ.  Разом до Перемоги!  
01 Вересня, 2022 р., 10:37
Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року! Свято першого дзвоника ? завжди особливе свято, насичене емоціями, враженнями, яке змушує хвилюватись і школярів, і педагогів, і батьків. На жаль, у сьогоднішніх військових умовах ми не зможемо провести традиційні святкові лінійки та зібрання. Впевнений, що за школою сумують не лише педагоги, а й школярі та їх батьки, адже ті випробування, які маємо від 24 лютого, показали багатьом справжню цінність шкільних буднів та безпосереднього спілкування вчителя та учня.
30 Серпня, 2022 р., 15:23
Останній місяць літа добігає кінця. Школярики вже налаштовуються на навчання, але продовжують цікаво і з користю проводити вільний час.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь