Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
29 Серпня, 2022 р., 13:56
29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Керівництво Благовіщенської міської ради та жителі громади вшанували пам’ять Героїв, які віддали найдорожче – життя - за свободу і незалежність країни, поклавши квіти до Пам’ятного знака борцям за волю України.
29 Серпня, 2022 р., 09:08
Боротьба українського народу за незалежність триває багато століть. Національна пам'ять українців зберігає спомини про подвиги та жертовність наших пращурів на цьому важкому, политому українською кров'ю шляху, що лише наприкінці ХХ ст. призвів до проголошення незалежності України і створення власної самостійної держави.
26 Серпня, 2022 р., 09:22
Постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року №918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам ті іншим виробникам сільськогосподарської продукції.
25 Серпня, 2022 р., 14:29
  Відбулося дев’яте засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради, на якому розглянуто 20 питань. Члени виконкому заслухали інформацію головного спеціаліста відділу доходів, економічного розвитку та бухгалтерського обліку управління фінансів та економічного розвитку міської ради Оксани Хмари «Про стан торгівельно-побутового обслуговування населення Благовіщенської міської територіальної громади» та інформацію начальника відділу освіти та молоді  міської ради Володимира ЛУЦЕНКА «Про стан підготовки закладів освіти територіальної громади до роботи у 2022/2023 навчальному році». Також затверджено план заходів щодо складання проекту бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2023 рік та внесено зміни до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2022 рік (інформувала заступник начальника управління фінансів та економічного розвитку міської ради Тетяна Мельник).
24 Серпня, 2022 р., 13:33
24 серпня 1991 року Україна відновила державну незалежність, що стало вінцем тривалого шляху Українського народу до свободи. Наша незалежність оплачена дорогою ціною – великою кількістю життів тих, хто боровся за ідею вільної України зі зброєю у руках і без неї, незліченною кількістю років втраченої свободи тих, хто сидів за неї у таборах та в’язницях. Наша незалежність і сьогодні оплачується життями наших захисників і захисниць, які зупинили навалу і наближають перемогу над російським агресором.
24 Серпня, 2022 р., 11:49
У День Державного Прапора України у Грушці лунали звуки духової музики – це сільський духовий оркестр зустрічав учасників та глядачів п’ятого етапу благодійного мистецько-патріотичного марафону на підтримку Збройних Сил України. Захід був приурочений відзначенню державних свят: Дню конституції, Дню Державності, Дню Державного прапора та Дню незалежності України. Усіх присутніх вітали Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий та староста Грушківського старостинського обліку Юрій Міщенко.
24 Серпня, 2022 р., 10:00
Щиро вітаю з Днем Незалежності України! 31 річницю незалежності ми відзначаємо під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця незалежності України стане нагадуванням всьому світу, як дорого коштує людська свобода. Бажаю жити у вільній країні, де хочеться дихати на вільні груди. Бажаю стати Україні сильною, де будуть жити радісні та щасливі люди. Миру, добра, злагоди та перемоги усім нам.    Слава Україні! З повогою, депутат Кіровоградської обласної ради Олександр Головань.
24 Серпня, 2022 р., 09:25
Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь