Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
23 Серпня, 2022 р., 14:25
У День Державного Прапора України у Благовіщенському відбувся четвертий етап благодійного мистецько-патріотичного марафону на підтримку Збройних Сил України. Зі святом жителів та гостей міста вітав народний аматорський естрадно-духовий колектив «Ретро» Благовіщенського міського будинку культури, керівник Олександр Глухов. Година духової музики, подарована слухачам учасниками колективу, стала немов ковтком свіжого повітря.  
23 Серпня, 2022 р., 13:10
Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні стяги. Це наш історичний дух, це наша  гордість, слава і велич нації. З цим символом український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність, з ним  українці йшли на захист своїх прав та свобод під час Революції Гідності, під цим символом сьогодні наші воїни захищають рідну землю  від окупантів, він майорить і в тих куточках країни, які наразі перебувають під окупацією.
23 Серпня, 2022 р., 09:05
23 серпня, напередодні Дня незалежності, ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження країни. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю, уособлює нашу незалежність. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.
18 Серпня, 2022 р., 09:14
Указом Президента України від 17 травня 2022 р. № 344/2022 доручено Кабінету Міністрів України забезпечити запровадження в рамках національної платформи «UNITED 24» «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямками, як: допомога Збройним Силам України; гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.
18 Серпня, 2022 р., 08:10
12 серпня 2022 року Міністерство аграрної політики та продовольства України запустило онлайн платформу для прямої й єдиної взаємодії держави та агровиробників – Державний аграрний реєстр (далі – ДАР). ДАР – єдине вікно підтримки для українських аграріїв для отримання допомоги від держави, міжнародних організацій та банків.
15 Серпня, 2022 р., 16:48
Літо 2022 року вже вийшло на фінішну пряму. Воно було насичене цікавими заходами, конкурсами, екскурсіями, які проводили спільно працівники закладів освіти та культури.
12 Серпня, 2022 р., 19:53
Мистецько-патріотичний марафон на підтримку Збройних Сил України у Благовіщенській територіальній громаді набирає обертів. Сьогодні працівники та вихованці Школи мистецтв, Благовіщенського будинку культури свої талановиті виступи дарували жителям Кошаро-Олександрівки. Ведучі заходу Світлана Красота та Андрій Куцерда зауважили, що марафон присвячений державним святам: Дню Конституції, Дню Української Державності та Дню Незалежності України.
09 Серпня, 2022 р., 14:22
До Дня Української Державності у Благовіщенському презентували об’єкт стріт-арту «Ангел Благовіщення над Україною». Його автор - Маргарита Довгань. Над втіленням ідеї разом із автором працювали місцеві художники Крістіна Шпак, Сергій Степанюк, Раїса Реснянська, Софія Драган, їм допомагали Галина Шквира та Марія Чернега.
04 Серпня, 2022 р., 09:17
Національний банк України ініціював проведення благодійної акції "Смілива гривня". Протягом наступних трьох місяців по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 
01 Серпня, 2022 р., 10:18
Невимовний біль. Сльози горя. Неможливо підібрати слова, щоб описати цю війну. Щодня вона забирає найдорожче – життя. Трагічну звістку про загибель сина Жовтого Євгена Олексійовича отримали жителі Сабатинівки Ліда Григорівна та Олексій Олексійович Жовті. Хіба може батьківське серце змиритися з цим? Хіба воно колись пробачить тим нелюдам, які розпочали і продовжують цю війну? Не пробачить ніколи, як і усі ми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь