Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
23 Жовтня, 2021 р., 10:28
     Відповідно до Закону України "Про екстрену медичну допомогу" основним завданням служби екстреної медичної  допомоги: - надання екстреної медичної допомоги людині у невідкладному стані безпосередньо на місці події та під час перевезення такої людини до закладу охорони здоров'я. Невідкладний стан людини - раптове погіршення  фізичного або психічного здоров'я, яке становить пряму та невідворотну загрозу життю та здоров'ю людини або оточуючих її людей і виникає внаслідок хвороби, травми, отруєння або інших внутрішніх чи зовнішніх причин.
21 Жовтня, 2021 р., 15:20
    Сьогодні, 21  жовтня 2021 року,  відбулося засідання  робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. На засіданні були присутні представники Благовіщенської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області, відділу обслуговування громадян (сервісного центру №11) ГУ ПФУ в Кіровоградській області, Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.
20 Жовтня, 2021 р., 14:16
      20 жовтня 2021 року  в приміщенні міської ради проведено засідання житлової комісії при виконавчому комітеті Благовіщенської міської ради. Присутні: Максютенко І.Б., Доценко С.С., Футоран Н. К., Гончарук Д.О., Кизима Н.Е., Стах О.В., Безносюк О.С.. Розглянуто питання про взяття громадян на квартирний облік.
19 Жовтня, 2021 р., 10:16
   Право громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення.
19 Жовтня, 2021 р., 09:58
Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів протии насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
18 Жовтня, 2021 р., 10:15
        «У комунікації приховано набагато більше сенсів, ніж нам здається. Цей Довідник допоможе розкрити нові, додаткові смисли, коли в центрі уваги – людина та її різноманіття. І це стане першим кроком у формуванні нової етики спілкування». Перша леді Олена Зеленська
14 Жовтня, 2021 р., 13:28
14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва. Голова Благовіщенської територіальної громади, представники різних відомств, підприємств, громадських організацій, жителі та гості громади вшанували пам’ять добровольців, волонтерів, медиків, військовослужбовців та представників силових структур, які загинули за територіальну цілісність і незалежність України, зокрема, наших земляків, покладанням квітів до пам’ятного знака Борцям за волю України.
13 Жовтня, 2021 р., 12:14
14 жовтня Україна відзначає три славетних свята – День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
12 Жовтня, 2021 р., 14:30
    Благовіщенська міська рада дякує співробітникам групи піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Кіровоградській області,  які 12 жовтня 2021 року на території села Йосипівка та біля сміттєзвалища міста Благовіщенське вилучили та знищили два вибухонебезпечні снаряди часів Другої світової війни, а саме: артилерійський снаряд 76-го калібру та мінометну міну 82-го калібру. Дякуємо за швидке реагування та якісну роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь