Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
03 Жовтня, 2021 р., 20:34
Шановні освітяни!
01 Жовтня, 2021 р., 08:45
Посивіли ваші скроні, від турботи про дітей. Шану праці, шану долі віддаємо ми в цей день. Хай рясним буде суцвіття у саду що ви садили. Зичим миру, довголіття Щастя, радості і сили.
01 Жовтня, 2021 р., 08:38
     Із 5 жовтня до 5 листопада ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» запрошують долучатися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об'єкти культурної спадщини та видатних людей України. Конкурс проводимо для бібліотекарів та бібліотекарок, однак долучитися можуть усі охочі. У межах підготовки до конкурсу ми проведемо два вебінари, реєстрація на них уже відкрита.
30 Вересня, 2021 р., 15:18
 Щорічно 1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Свято встановила у 1990 році Генеральна Асамблея ООН, щоб звернути додаткову увагу людства на потреби старшого покоління.
30 Вересня, 2021 р., 14:40
 Щорічно 30 вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято доброти та  милосердя  яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів прийнявши в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.
30 Вересня, 2021 р., 14:17
  30 вересня 2021 року в приміщені будинку культури відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто наступні питання:
30 Вересня, 2021 р., 08:48
  Бібліотека – справжній центр інтелектуального та духовного життя. Осередок, де можна не лише поповнити знання, але й поспілкуватись, висловити свою думку. Завдяки цим установам зв’язок між людиною і книгою все ще живий, хоча його і витісняють сучасні технології, але книга - була, є і залишиться найкращим співрозмовником, порадником і другом. 
30 Вересня, 2021 р., 08:23
Закінчено капітальний ремонт ділянки  тротуару по вулиці Гагаріна. До Вашої уваги фото звіт.
29 Вересня, 2021 р., 13:19
       В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всього українського народу  і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
27 Вересня, 2021 р., 12:13
       Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь