Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
16 Вересня, 2021 р., 16:01
         Відповідно до затвердженого графіка прийому громадян, міський голова Віталій Довгополий 16 вересня 2021 року провів особистий виїзний прийом громадян в с. Сабатинівка.
15 Вересня, 2021 р., 17:17
Сьогодні 15 вересня в міському парку відбулося  відкриття спортивного майданчика «Активні парки – локації здорової України» . Проєкт реалізується в рамках нової президентської програми «Здорова Україна» з метою зробити спорт ближчим до людей.  Організатори дійства були  міська рада, відділ культури туризму та спорту міської ради та координатор проєкту   “Активні парки - локації здорової України Благовіщенської ТГ” – Галина Чучаєва.
15 Вересня, 2021 р., 17:07
    Сьогодні, 15 вересня в приміщені міської ради  відбулася зустріч  голови з представниками компанії «lifecell». «lifecell» - український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Представники компанії представили концепцію розвитку мобільного зв’язку та швидкісного  інтернету на території громади та обговорили з міським головою можливість встановлення базових станцій зв’язку. Після завершення обстежень приміщень та прилеглих територій на придатність для реалізації проекту, представники «lifecell» звернуться до міської ради з пропозиціями.
15 Вересня, 2021 р., 08:50
          21 вересня о 14.00 у приміщенні Благовіщенського будинку культури (м. Благовіщенське, вул. Героїв України, 68) відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті капітального ремонту автомобільної дороги державного значення М-05 Київ – Одеса – внесення змін до проектів ремонту з коригування меж земельних ділянок та будівництва транспортних розв’язок /дворівневих пішохідних переходів та розміщення придорожніх точок торгівлі, що стосуються території населених пунктів територіальної громади, які мають виїзд на автомобільну дорогу державного значення. Матеріали про проведення слухань попередньо розміщено у газеті «Слово і час плюс» у №34 (11125) від 27 серпня 2021 року та на офіційному сайті Благовіщенської міської територіальної громади у розділі «Новини».
14 Вересня, 2021 р., 17:04
     Вчора в  Благовіщенському історичному музеї відбулось відкриття  виставки картин приурочене  дню народженню художника Вдовиченка Миколи Йосиповича. А виповнилося б йому 95 років. Нажаль Миколи Йосиповича немає з нами.
14 Вересня, 2021 р., 16:26
   Відповідно до затвердженого графіка прийому громадян, міський голова Віталій Довгополий 14 вересня 2021 року провів особистий виїзний прийом громадян в с. Синицівка та с. Богданове.
13 Вересня, 2021 р., 10:36
         16 вересня 2021 року з 10.00 до 12.00 години в с. Сабатинівка, (вул. Центральна 159, приміщення колишньої Сабатинівської сільської ради) буде здійснювати особистий виїзний прийом громадян Благовіщенський міський голова Довгополий Віталій Петрович. Попередній запис громадян здійснюється до 15 вересня 2021 року у старости міської ради Кравчук Оксани Федорівни.
13 Вересня, 2021 р., 10:35
               17 вересня 2021 року з 09.00 до 11.00 години в с. Синьки, (вул. Покровська, 17, приміщення колишньої Синьківської сільської ради) буде здійснювати особистий виїзний прийом громадян Благовіщенський міський голова Довгополий Віталій Петрович. Попередній запис громадян здійснюється до 16 вересня 2021 року у старости міської ради Мазур Лесі Василівни та діловода міської ради Осадчої Тетяни Клавдіївни.
11 Вересня, 2021 р., 20:05
        День фізкультури та спорту в громаді  відзначався протягом минулого тижня. У четвер та пятницю учні та викладачі  Благовіщенських навчально-виховних комплексів №1 та №2,  працівники міської ради, а також вчителі та учні сіл громади у рамках соціального проекту "Активні парки - локації здорової України",  ініційованої Президентом України, провели танцювально-спортивні  руханки на свіжому повітрі, спортивні ігри та змагання. Працівники дитячо-юнацької спортивної школи організували турнір "Зустріч поколінь", у якому взяли участь п'ять команд різного віку.  На змаганнях був присутній Юрій Клавдійович Скрипник - срібний та бронзовий призер першості України у турнірах "Стрімкий м'яч", багаторазовий чемпіон області, який вручив комплект нової форми та гандбольні м'ячі учасникам з нагоди "Дня фізкультури та спорту" .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь