Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
20 Серпня, 2021 р., 10:08
Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор України – один з трьох офіційних атрибутів, що позначають суверенітет держави.
20 Серпня, 2021 р., 09:11
Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області та Благовіщенська міська рада повідомляють  про початок громадського обговорення щодо  врахування громадських  інтересів  у проекті   капітального ремонтну автомобільної дороги державного значення М-05 Київ – Одеса – внесення змін до проектів ремонту з коригуванням меж земельних ділянок та будівництва транспортних розв’язок/дворівневих пішохідних переходів та розміщення придорожніх точок торгівлі, що стосуються територій населених пунктів територіальної громади, які мають виїзд на автомобільну дорогу державного значення.
19 Серпня, 2021 р., 15:00
24 серпня 1991 року відбулося відновлення  державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях  нашого народу до самостійності.  До відзначення 30-ї річниці незалежності України в Благовіщенській бібліотеці для дорослих проведено  годину спілкування «Незалежна і єдина будь на віки, Україно».  Працівники бібліотеки розповіли про події, пов'язані з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, розкрили значення незалежності, як символу споконвічного прагнення українського народу.
19 Серпня, 2021 р., 13:51
З нагоди проведення урочистих заходів, присвячених Дню Державного Прапора України 23 серпня 2021 р. та 30-ї річниці незалежності України 24 серпня 2021 р. у м. Благовіщенське, запрошуємо жителів територіальної громади взяти участь у заходах:
19 Серпня, 2021 р., 08:39
19 серпня православні святкують Преображення Господнє. Це одне з найбільших християнських свят, яке входить у дванадцятку найшанованіших. Воно встановлене в пам’ять Преображення Господа нашого Ісуса Христа перед учнями на горі Фавор. Його лице просяяло, і саме тоді апостолам відкрилося світло й слава Божества.
16 Серпня, 2021 р., 16:36
24 серпня2021 року в місті Києві вперше відбудеться фестиваль «Пульс Гідності», який об’єднає в історичному центрі міста, на Володимирській гірці, багато унікальних локацій і майданчиків, які продемонструють громаді та гостям столиці успішні здобутки захисників і захисниць України, а також залучить відомих гостей, громадських активістів, музикантів, спортсменів, лідерів ветеранського розвитку, мешканців і гостей Києва.
16 Серпня, 2021 р., 15:55
Міністерство молоді та спорту України спільно з громадською організацією «Український інститут міжнародної політики» та громадською спілкою «Національна молодіжна рада України» за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» із 2017 року щорічно проводять національний конкурс «Молодіжна столиця України».
16 Серпня, 2021 р., 09:42
ГС «Український народний контроль», інформаційний портал Basis.Credit та офіційний партнер Soul СATERING запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Призовий фонд - 17 000грн. Здійсни свою мрію – отримай стипендію на навчання! Умови конкурсу доволі прості. Більш детально ознайомитись з умовами  можна за посиланням - https://basis.credit/contest/
16 Серпня, 2021 р., 09:08
Набрав чинності Закон України «Про внесення змін до розділу ХІ «Перехідні положення Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» (далі – Закон), яким визначено терміни поступового переходу для суб’єктів ринку органічної продукції для функціонування нової системи сертифікації органічного виробництва в Україні.
16 Серпня, 2021 р., 09:00
Відповідно до п.10 постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року №106 (зі змінами) спеціальна бюджетна дотація за утримання корів усіх напрямків продуктивності надається на безповоротній основі фермерським господарствам, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 01 липня поточного року корову в розмірі 5000 гривень, але не більше 250000 гривень. Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження форм для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» від 12.07.02021 року №76, затверджена форма заявки для отримання спеціальної бюджетної дотації за цим напрямком державної підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь