Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Вересня, 2021 р., 16:11
     14 вересня 2021 року з 13 до 15 години в с. Богданове (вул. Івана Божка, 53, приміщення колишньої Богданівської сільської ради) буде здійснювати особистий виїзний прийом громадян Благовіщенський міський голова Довгополий Віталій Петрович.    Попередній запис громадян здійснюється до 13 вересня 2021 року у старости міської ради Ясінської Раїси Сергіївни та діловода міської ради Семенди Алли Владиславівни.  
03 Вересня, 2021 р., 14:46
         Сьогодні, третього вересня відбулось восьме засідання сесії міської ради восьмого скликання. На засіданні були присутні депутати, старости, керівники уставнов та організацій, а  також  депутати Голованівської районної ради. Порядок денний складався з 147 питань переважно земельного характеру . В результаті  чотирьох годинного засідання розглянуто всі питання та прийнято відповідні рішення.
02 Вересня, 2021 р., 14:39
   Благовіщенська міська рада нагадує, що пленарне засідання восьмої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання відбудеться 03 вересня 2021 року о 09.00 у приміщенні Благовіщенського будинку культури.
02 Вересня, 2021 р., 09:59
З метою отримання інформації щодо нарахованих житлових субсидій, державних соціальних допомог, пільг та компенсацій, довідок про перебування на обліку пільговиків, малозабезпечених сімей, тощо необхідно звертатися до Благовіщенського відділу управління соціального захисту населення Голованівської районної державної адміністрації за адресою: м. Благовіщенське, вул. Богдана Хмельницького, буд.8 або за телефоном 2-22-71.
02 Вересня, 2021 р., 09:56
   Рішенням виконавчого комітету Благовіщенської міської ради від 27.05.2021 року № 75 створено Координаційну раду з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, затверджене положення про Координаційну раду, її складу, визначено координатором із зазначених питань заступника міського голови.
01 Вересня, 2021 р., 09:52
Що таке сім'я?  Сім’я — це цілий світ. Та ні, це — Всесвіт, у якому, народившись, живеш і вбираєш у себе все, мов губка. Це особливий, найрідніший і найдорожчий світ, без якого ти нічого не важиш у цьому житті. І з яким, навпаки, ти найсильніший і найщасливіший. Дитина, яка росте в сім’ї, почувається захищеною, менше піддається стресам. Зовсім інша річ, коли діти з тих чи інших причин зростають без батьків. Або ж батьки є, та про дитину не піклуються. Тож у цьому випадку дитині набагато складніше і в емоційному, і в моральному плані. 
30 Серпня, 2021 р., 14:59
На засідання виконавчого комітету, яке відбулося 30 серпня, виносилися наступні питання:
29 Серпня, 2021 р., 10:11
     29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Керівники Благовіщенської територіальної громади, старости міської ради та громадськість вшанували загиблих земляків, відвідавши могили воїнів Бондаря Олександра Вікторовича, Кушніра Ігоря Леонідовича, Побережця Романа Борисовича, Харті Вадима Миколайовича та Музики Артура Сергійовича та поклавши квіти. Цього дня в територіальній громаді було приспущено Державні прапори, а до пам’ятного знака Борцям за волю України та пам’ятних дошок покладено квіти. У приміщенні Благовіщенського будинку культури увазі громадськості була представлена виставка портретних робіт місцевого художника Володимира Усатюка, присвячена воїнам-землякам, загиблим на Сході країни.
28 Серпня, 2021 р., 08:37
27  серпня 2021 року в приміщенні Будинку культури  проведено розширене засідання колегії відділу освіти та молоді Благовіщенської міської ради  «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в  2020/2021 навчальному році та пріоритетні завдання на 2021/2022 навчальний рік», в якій взяли  участь Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий,  заступник міського голови Ліна Вербецька,  керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної  освіти та їх заступники,  працівники відділу освіти та молоді міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь