Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Серпня, 2021 р., 13:45
З нагоди увічнення пам’яті захисників  України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, голова обласної державної адміністрації Марія Чорна ініціювала флеш-моб, який послугує нагадуванням для суспільства про високу жертву загиблих під час захисту України. Марія Володимирівна закликала всі громади Кіровоградщини навідатись до загиблих на війні односельців, волонтерів, лікарів і всіх тих, хто щиро вболівав за рідну країну, прибрати їх могилки та вшанувати пам'ять.
27 Серпня, 2021 р., 13:23
Указом Президента України від 23 серпня 2019 року «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» 29 серпня Україна проводить День вшанування пам’яті захисників України.  Саме на 29 серпня 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли, у результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.  
27 Серпня, 2021 р., 12:01
   Благодійна організація «Благодійний фонд «Світло в тобі» реалізує Всеукраїнський проект «Країна добрих сердець», ініційований волонтерами та батьками Єгора Кудрявського з Броварів, який має рідкісне генетичне захворювання – СМА (спінальна м’язова атрофія) 2 типу. Родина хлопчика вже понад 10 місяців бореться зі смертельною недугою та самотужки їм не впоратись. Тільки підтримка добрих сердець з усіх куточків України зможе врятувати малюка, якому лише 1 рік та 8 місяців. Збір ведеться на найдорожчий у світі препарат «Zolgensma», вартість якого 1870000 доларів. Силами волонтерів та небайдужих людей зібрано 1066666 доларів. Та часу на збір коштів для оплати рахунку з клініки Children’s Hospital of San Antonio (США) майже не залишилося, оскільки ліки малюку потрібно надати до того, як йому виповниться 2 роки. Це головна вимога для проходження лікування препаратом «Zolgensma». Таким чином потрібно зібрати ще 803 334 долари, щоб Єгорчик отримав шанс на життя, зробив свій перший крок та мав дитинство, як  і всі звичайні малюки.
24 Серпня, 2021 р., 23:33
   24 серпня – визначна і знакова подія в житті кожного українця. Свій день народження святкує наша ще молода, але вже досвідчена держава. Можливістю відзначати цей день з рідними людьми ми завдячуємо нашим захисникам. Тим, які  віддали своє життя за вільну державу, тим, які зараз воюють на сході країни, захищаючи наші кордони, тим, хто боронив її в 2014-2021 роках і вже поруч з нами. Пам’ять захисників України, які полягли за її незалежність, керівництво та жителі громади вшанували покладанням квітів до могил земляків, пам’ятних дошок, пам’ятного знака Борцям за волю України.
24 Серпня, 2021 р., 13:11
24 серпня спортсмени Благовіщенської територіальної громади відкрили святкування Дня незалежності турніром з гандболу, участь у якому взяли гандболісти різних вікових категорій. Серед дитячих двох команд зафіксовано нічию, а старші, більш досвідчені гравці, переконливо і наполегливо прагнули отримати перемогу. У підсумку перше місце посіла команда «Ветеран», друге місце вибороли гравці команди «Студенти», а третє за «Юнаками». Команди нагороджені грамотами Благовіщенської міської ради.
24 Серпня, 2021 р., 13:00
5136 жителів, 49 громад Кіровоградщини встановили рекорд України з наймасовішого онлайн виконання державного Гімну України представниками територіальних громад. 105 жителів Благовіщенської територіальної громади долучилися до цієї знакової події, яка була зафіксована представником Книги рекордів України.
23 Серпня, 2021 р., 22:55
     23 серпня 2021 року о 09.00 Благовіщенська територіальна громада долучилася до загальнонаціонального урочистого підняття Державного Прапора України. Голова Благовіщенської міської ради Віталій Довгополий  привітав жителів громади, зазначивши важливість державних символів. Цього ж дня у рамках святкування Дня Прапора та на честь захисників України усіх часів вперше відбувся на теренах Кіровоградщини, у нашому рідному містечку Благовіщенське, фестиваль бойових мистецтв «У єдності наша сила».
21 Серпня, 2021 р., 23:04
Змагання зі спортивної риболовлі серед дітей територіальної громади віком до 16 років вже стали традиційними. Щороку громада рибалок організовує для дітвори справжнє свято, традиційними спонсорами якого є телеканал «Трофей» та міська рада.
20 Серпня, 2021 р., 10:09
Депутатський корпус, виконавчий комітет та старости Благовіщенської міської ради вітають вас із Днем незалежності – світлим святом Української Державності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь